USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скільки отримають луцькі медзаклади на ліки

5 Лютого 2014 13:13
Цьогоріч на медикаменти для лікувальних закладів міста передбачили 6, 5 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства і дитинства сьогодні, 5 лютого.

Як повідомила начальник управління бюджету та фінансів міськради Лілія Єлова, всього на медицину міста планують дати майже 156 мільйонів. Цю суму складають кошти із загального та спеціального фондів.

Нагадаємо, в бюджеті 2014 року близько 7 мільйонів гривень не вистачає на заробітну плату медикам. Цієї суми не вистачає на оплату праці за півмісяця.

На незахищені статті дають 1,9 мільйона гривень. А на медикаменти для поліклінік та лікарень – майже 6,5 мільйона гривень. До слова, торік на ці потреби давали 4,3 мільйона. Проте й цих коштів недостатньо, зважаючи на ріст цін на медикаменти. А днями стало відомо, що на пільгові медикаменти для лучан у місті передбачили 1,025 мільйона грвень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus