USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки коштує відпочинок в Криму цього літа

13 Червня 2013 12:02
Відпочити цього літа на кримському узбережжі коштує від 50 гривень з особи за койку. За ці гроші власники житла пропонують місце в кімнаті без особливих зручностей і кондиціонера. Кімнати зі зручностями вже обійдуться наймачам від 100 гривень на добу, - повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando.
Ціни на добову оренду житла в Криму цього року практичні такі ж, як і в минулому. Найдоступніші пропозиції стартують від 50 гривень з людини у приватників і від 100 гривень в пансіонатах. При цьому за ці гроші майже неможливо знайти пропозиції з вигодами в кімнаті і кондиціонером. Харчування також - за окрему плату.
Зняти кімнату з двома спальними місцями, зручностями, більш-менш новими меблями і кондиціонером обійдеться вже мінімум в 150 гривень за добу. І це у відносній віддаленості від моря. Наприклад, в Орлівці, під Севастополем, кімната в приватному будинку в 15 хвилинах ходьби від моря пропонується за 200 гривень на добу.
На популярних курортах ціни можуть перевищувати мінімальні в кілька разів. А в липні і серпні вартість проживання виростають ще в середньому на 10-20%.
Якщо підсумувати витрати на відпочинок в Криму, то отримана сума буде приблизно відповідати вартості путівки в тризірковий готель в Туреччині.
Наприклад, якщо пара з Києва відправиться на тижневий відпочинок до Криму, то на проїзд у поїзді (плацкарт), проживання без зручностей і мізерне харчування вони витратять більше 2000 гривень за тиждень. І це, не враховуючи додаткові витрати на розваги, екскурсії тощо. Відпочинок з відносним комфортом (кімната на двох з новими меблями, технікою і кондиціонером) і поїздкою в купе обійдеться вже мінімум в 4200 гривень. Якщо летіти в Крим літаком, то бюджет на відпочинок перевалить за 5000 гривень.
При цьому тижневий відпочинок у Туреччині обійдеться від 2500 гривень з особи. У цю вартість включено: авіапереліт, трансфер, страховка, проживання в тризірковому готелі з харчуванням за схемою «все включено» (all inclusive) і вечірня анімація. Тижневі путівки в єгипетські готелі класу «три зірки» стартують від 3200 гривень з особи. Таким чином, різниця у вартості між відносно комфортним відпочинком в Криму та на курортах Туреччини практично відсутня.

Кімната у Севастополі, 80 гривень за добу з людини


Кімната в Алупці, 50 гривень за добу з людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
NANO Показати IP 13 Червня 2013 12:39
не такі ми вже багаті щоб в криму віддихати. Єгипет-Турция дешевше і якіснішше
* Показати IP 13 Червня 2013 13:24
а на Світязі 200 грн з добу
Просто Я до * Показати IP 13 Червня 2013 14:21
І є лохи, які за такі гроші купаються в тому болоті.
Простому Я Показати IP 13 Червня 2013 14:57
Сам ти лох.Якщо є люди які люблять відпочивати в гарних і комфортних умовах,то вони лохі:??а світязь зовсім не болото,а чистеньке гарне озеро де дуже зручно відпочивати з дітками
Просто Я до Простому Я Показати IP 13 Червня 2013 15:16
"?а світязь зовсім не болото,а чистеньке гарне озеро де дуже зручно відпочивати з дітками" ти подивися, шо стікається в те "чистеньке гарне озеро" Якшо тобі по кайфу купатися в каналізаційних стоках то відпочивай собі там.
Андрей Показати IP 13 Червня 2013 17:23
Я был в Крыму больше 10 раз, ездил в Турцию и Египет, ни за что больше в Крым не поеду, дорого, сервис совковый, отстойный.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus