USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Скільки лучанам боргують підприємства

18 Квітня 2013 19:01
Кількість боржників із виплати заробітної плати у Луцьку збільшилась у квітні, а підприємство-банкрут погасило борг.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні у залі засідань міської ради відбулось спільне засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста. У ньому взяли участь керівники підприємств міста, у яких є проблеми із виплати заробітної плати.

За словами начальника управління економіки міської ради Любові Ковпак, за станом на 1 квітня 2013, заборгованість із виплати заробітної плати у місті становила 3430,6 тисяч гривень.

Сім із підприємство-боржників є економічно активними підприємствами міста, три - призупинили свою діяльність (ПП «Комфортбуд-плюс», ТзОВ «Світлофор», ТзОВ «Фагот»). Серед підприємств-банкрутів серед боржників із виплати заробітної плати залишилось ЗАТ «Західпромбуд».

У порівнянні з попереднім місяцем сума заборгованості з виплати заробітної плати у кожного з 5-ти економічно активних підприємств, що перебували у числі боржників з початку року, практично не змінилась.

Любов Ковпак зауважила, що перелік «боржників» поповнився ще двома підприємствами: ПП «Енерго-Світ» та ТзОВ «Пелеко Плюс», проте сума заборгованості – незначна. Також начальник управління економіки міської ради відзначила й позитив – за станом на 01.04.2013 року ТзОВ «ВКФ «Луцьккондитер» ліквідувало борг із виплати заробітної плати перед найманими працівниками, хоча й перебувало у числі банкрутів.

Невтішні ситуації із виплати заробітної плати у «Автогосподарстві Волинської обласної ради» та «Луцькому підприємстві електротранспорту».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus