USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Скільки у Луцьку заробляють на весільних зачісках?

7 Липня 2013 14:45
За день півтори тисячі гривень може заробити весільний перукар у Луцьку. Головне, каже, - зробити все з першого разу. А відмовляти комусь у зачісці змісту нема, це все – гроші.

Катерина працює в одному із луцьких салонів краси, - розповідає Gazeta.ua.

«Літом у мене вихідних немає, - каже луцька перукарка Катерина Соболєва. – У суботу і неділю мій день починається о 4 ранку. До 13 години встигаю зробити зачіски 4-5 нареченим».

«Власником салону є моя двоюрідна сестра, - розказує лучанка. – Коли брала мене на роботу, домовились, що по вихідних влітку у мене свій графік. Замовлення на весілля маю майже щодня. Дехто підводить і відмовляється за день чи два, але таке трапляється рідко. За день можу заробити і 1,5 тисячі гривень. Головне вгодити нареченій з першого разу, щоб не довелося переробляти».

До клієнток, розповідає, виїжджає додому. З собою возить ножиці, гребінці, фен, заколки і лак.
«Першу клієнтку записую на 5 годину ранку, - говорить Соболєва. – Замовниця оплачує мені таксі, якщо живемо у різних частинах міста. Вперше мушу побачити наречену за два тижні до весілля. Вона дивиться моє портфоліо. Обираємо зачіску, яка пасуватиме до її образу і сукні, робимо пробний варіант. Прошу дівчину купити усі необхідні лаки, пінки і невидимки. Але все рівно все вожу з собою, бо у метушні під час приготування до весілля дівчата можуть щось забути».

За словами перукаря-стиліста, епоха шиньйонів і начосів відійшла у минуле.

«Серед наречених зараз користуються популярністю коси – французька і у формі риб'ячого хвоста, - розказує перукар. – Багато хто залишається вірним просто розпущеному волоссю. Злегка можу його підкрутити і затонувати кольоровим лаком. Хто хоче об'ємні кучері, прошу на ніч помити голову і сполоснути пляшкою пива. Запаху на ранок не буде, але зачіска триматиметься ідеально і локони не порозкручуються до самого вечора».

За одну зачіску бере від 200 до 350 гривень. Розцінки залежать від складності і часу, який було затрачено на виконання роботи.
«Іноді час розрахувати важко. Буває, що приходжу, на 8 годину, як і домовлялися, а нареченій ще візаж роблять. Мушу чекати. Іноді домовляємося про зачіску лише для нареченої, а виявляється навести порядок на голові хочуть ще дружка, сестра і мама молодої. Ніколи і нікому не відмовляю, бо це мої гроші», - говорить Катерина.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Старий Показати IP 7 Липня 2013 14:51
Тут навіть Тимошенко є чого повчитися.
ще старіший Показати IP 7 Липня 2013 14:55
Помити голову пивом, підмитися поташом, засмоктати плящину горівеги ... і до шлюбу))) Тьху.
Куку Показати IP 7 Липня 2013 15:25
Добре їй, що вона працює у родички. А так, який директор дозволив би працювати вільним графіком і в обхід каси?
Малява Показати IP 7 Липня 2013 15:32
Дівчина з перед останнього фото - якась розтріпана, неакуратно виглядає зачіска.
ДПА Показати IP 7 Липня 2013 17:35
Податки справно сплатила?
Реклама Показати IP 7 Липня 2013 17:58
Така безпалівна реклама, креативу 0, дійсно настригає купонів, от і весь мотив
хочу мільон Показати IP 7 Липня 2013 21:07
Блін. Продаю фотоапарат. За фотки випускників шось менше виходить...
Анонім Показати IP 21 Грудня 2013 18:34
Як виконується плетіння колоска бантіками? Киньте будь ласка відео,якщо можна. Наперед велике дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus