USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки заробляють лісівники Волині

21 Жовтня 2013 09:24
Лісівники не лише самі заробляють на себе, а й непогано збагачують бюджет, - про це стверджує начальник Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства Богдан Колісник, - інформує Волинська газета.
Торік підприємства управління сплатили коштів до зведеного бюджету та соціальних внесків на суму 37,4 мільйона гривень.
Окрім того, сплатили збору за спеціальне використання лісових ресурсів до місцевих бюджетів на 1,9 мільйона.
«Ми маємо можливість заробляти, тож просто мусимо скористатися нею. Від того, наскільки ефективно працюємо, залежить також, яким буде розмір заробітної плати», – сказав Богдан Колісник.
Щоправда, у лісовій галузі зарплатня й так немала – 3130 у середньому. Але Богдан Колісник каже, що то – не межа. От, наприклад, у лідера з оплати праці – ДП «Маневицьке ЛГ» – рівень сягнув 3550 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
СергійКО Показати IP 21 Жовтня 2013 09:52
Така зарплата у простого лісничого, чи керовника лісгоспу?:) Поняття "середня"-ну дуже розпливчате!!! Проясніть і правду скажіть, без клерсько-статистичних нахилів!!!
Олександр Показати IP 21 Жовтня 2013 10:02
Хай Колісник розкаже, яким підприємствам і фізичним особам винне його, майже кожне лісове господарство, яким він забороняє розраховуватись із боргами незважаючи на рішення судів. ВН проведіть журналіскі розслідування і побачите, що вилізе наверх. Поспілкуйтесь із державними виконавцями Управління юстиції, які нічого вдіяти не можуть, а якщо щось і хочуть зробити то їх роблять крайніми і в подальшому їхнє теребування у займаних посадах знаходиться на волосині. Колісник, як хоче так і ... (крутить).
Всі навколо до Олександр Показати IP 21 Жовтня 2013 19:58
Підтримую вас повністю. КБІ дав вказівку всім директором щоб з підприємцями не розраховуватися А на свої фірмочки то швидко гроші перекачує Це всі навколо знають і ніхто нічого не зробить поки буде той ГЕРОЙ "у руля"
Короїд Показати IP 21 Жовтня 2013 11:02
Те, що коїться в лісовому управлінні потребує ретельного журналістського дослідження і не тільки. Хвастатися там абсолютно немає чим.
Мирослав Показати IP 21 Жовтня 2013 12:30
Дійсно,немає чому радіти..."«Ми маємо можливість заробляти, тож просто мусимо скористатися нею".Досить просто і відверто. Цікаво чи ще довго у вас ця можливість буде. Від того, наскільки "ефективно" вирубуєте і вивозите ліс залежит життя майбутніх поколінь. Принаймі, вже зараз вам ніхто не дякує.
Александр Показати IP 21 Жовтня 2013 14:28
Вот сейчас готов поддержать каждого. "В семье не без у...а".
Ольга Показати IP 21 Жовтня 2013 15:15
Чим там хвастатись.Цей Колісник злодій вищого рангу. Так, як він роздеребанив державне в голову не може вкластися. Державне стало його, і ще йому хвала.Тюрма за ним давно плаче.Яка заробітна плата за цю зарплату він би з голоду здох.У нас злодії в законі ГЕРОЇ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus