USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Спорттовариства Волині просять гроші на зарплати і утримання приміщень

5 Жовтня 2016 13:22
Виділити кошти на утримання приміщень та заробітну плату працівників спортивних товариств просять в депутатів облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 жовтня.

Депутати розглянули звернення ФСТ «Динамо», «Спартак», «Україна» щодо виділення коштів обласного бюджету для фінансування діяльності товариств. Як зауважив керівник Національної поліції Волині Петро Шпига, він просить підтримати цю ініціативу, адже в ФСТ «Динамо» існує серйозна проблема з фінансуванням та матеріально-технічним забезпеченням. Проблеми існують з утепленням приміщення. Він наголосив, що спортивне товариство потрібне, адже готує учасників олімпійських ігор.

Своєю чергою, член комісії, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що краще було б цільово підтримувати спортсменів та спортивні заклади, які перебувають на утриманні облради, а не всеукраїнські спортивні товариства.

Член комісії, заступник голови облради Роман Карпюк просив підтримати звернення, зауваживши, що для підготовки декількох спортсменів-олімпійців потрібно, аби декілька тисяч дітей відвідували спортивні школи.

Володимир Гунчик наполягав на розшифровці витрат, стверджуючи, що кошти просять «не на діток», а на виплату зарплати керівників та бухгалтерів, та утримання будівель, які не перебувають в обласній комунальній власності.

Голова комісії Людмила Кирда поінформувала, що з 371 тисячі гривень 116,3 тисячі просять виділити на виплату зарплати, а решту становлять інші видатки – оплата електроенергії, водопостачання, водовідведення тощо. Петро Шпига зауважив, що не можна говорити про заняття дітей у приміщенні, якщо під час дощу в цьому приміщенні струменями тече вода.

У підсумку, члени комісії рекомендували підтримати звернення про виділення коштів, одночасно звернувшись до керівників спортивних товариств з проханням розпочати процедуру передачі майнових комплексів та основних засобів спортивних товариств в обласну комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Як так Показати IP 5 Жовтня 2016 15:07
Бюджетні кошти на зарплати людей які нічого абсолютно не зробили для 90% тих, хто поповнює бюджет своїми податками. Чому б не зробити як у всьому цивілізованому світі, чому б не почати сплачувати тренерам за їхню нелегку роботу батькам, які безпосередньо у цьому зацікавлені (так як їхніх дітей виховує ця людина)? А бюджетні кошти пускати на потреби громади.
майстер спорту Показати IP 5 Жовтня 2016 15:37
Хай Шпига розкаже де взялися кошти на ремонт фасаду управління.На 100% впевнений що не з державного бюджету.Шановні депутати кожен день ми читаємо прохання батьків допомогти в лікуванні діток, які ще й життя не бачили.Тож зробіть висновок чи фінансувати заробітну плату"бухгалтерам-спортсменам"чи врятувати життя діток.
Батько до майстер спорту Показати IP 6 Жовтня 2016 14:20
Батьки і так платять за форму виїзди на змагання давай ще на зарплати електроенергію порахуй знаток спорту скільки прийдеться платити за заняття Пише або писати за кордоном ти знаєш які зарплати
спорт фанат Показати IP 5 Жовтня 2016 16:01
а куди йдуть кошти які ми батьки платимо в спартаку
Сергій до спорт фанат Показати IP 16 Жовтня 2016 22:52
А куди ви їх заносете чи кому? напишіть бо цікаво аж там наскільки відомо заняття безкоштовні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus