USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд арештував Ігоря Гужву з можливістю застави у півмільйона гривень

24 Червня 2017 18:31
Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід керівнику інтернет-видання "Страна.ua" Ігорю Гужві у вигляді арешту із можливістю застави у 544 тисячі гривень, передає ВВС.

Адвокат Гужви відзначила, що заставу внесуть, і найближчим часом Гужва буде на свободі.

Прокуратура просила заставу у 3 млн гривень. Речниця київської прокуратури сказала, що найближчим часом стане відомо, чи оскаржать рішення щодо розміру застави.

На думку прокуратури, визначений розмір недостатній.

Нагадаємо, затриманому разом з Гужвою Антону Філіпковському, якого прокуратура називає посередником, суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 22 червня, ввечері в будівлі, де розташована редакція видання "Страна.ua", відбувся обшук.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав 10 тис доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на нардепа Дмитра Лінька.

Згодом стало відомо, що Ігоря Гужву затримала поліція. Дмитро Лінько спростував інформацію про те, що головний редактор видання "Страна.ua" Ігор Гужва особисто вимагав у нього 20 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивно Показати IP 24 Червня 2017 18:51
Сама ж прокуратура надала відеодоказ де в ресторані чітко чути на відео що це Гужві пропонують отрмати гроші, а не він пропонує. Виходить навпаки. То за що ж запобіжний захід, чи для чого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus