USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Сурогатне материнство для українок - робота за $17 тисяч

9 Жовтня 2013 13:48
Українські дівчата опановують новий вид заробітку - сурогатне материнство. Інтернет рясніє оголошеннями про пошук сурогатних мам та контактними даними жінок, які бажають ними стати. Суми за послугу абсолютно різні - від $ 10 до $ 17 тисяч, - інформує ТСН.

«Три роки тому помер мій чоловік, залишився маленький син і кредит за житло. Ми і так перебиваємося з хліба на воду, це єдиний спосіб пристойно заробити. Хотілося б, звичайно, народити для іноземців, там більше платять», - розповіла 25-річна Ірина Лєсович, яка займається виношуванням дітей для інших пар.

Зі слів дівчини, у неї вже досить великий список потенційних клієнтів і навіть є черга. Ірина не збирається приховувати свій спосіб заробітку ні від родичів, ні від знайомих. Дівчина стверджує, що її близька подруга виносила дитину для багатої московської пари і отримала солідний гонорар.

Ірина каже, що не віддала б власну дитину, але з чужою розлучатися їй не шкода. «Я віддам дитину в сім'ю, де на неї дуже довго чекали і будуть любити. Що тут поганого? Люди здають квартири в оренду, так чому я не можу здати в оренду свій живіт?» - міркує сурогатна мама.

У клініці репродуктивної медицини стверджують, що ця послуга поки що не надто поширена через свою дорожнечу. «Це дуже дорого, адже, крім ЕКО і аналізів, треба заплатити гонорар сурогатній матері. Ми займаємося тільки медичним супроводом, а гонорар за виношування батьки платять виключно за домовленістю», - розповіла PR-менеджер клініки Олена Пономарьова.

З її слів, головна необхідна риса сурогатної матері - міцне здоров'я. Представник клініки повідомила також, що не було проблем, пов'язаних з тим, що сурогатна мама відмовлялася віддавати дитину. «Усі жінки проходять серйозний психологічний відбір, вони сприймають це як роботу», - сказала Пономарьова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ТТ Показати IP 9 Жовтня 2013 14:05
ДО чого світ котиться.....
Наташа Показати IP 9 Жовтня 2013 15:59
....То чому я не можу здати свій живіт в оренду? О май боже..
Півень Показати IP 9 Жовтня 2013 20:55
Ходячий інкубатор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus