USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ситуація із працевлаштуванням на Волині

26 Квітня 2015 16:32
Обласний центр зайнятості цього року надав послуги майже 23 тисячам волинян, з яких отримали роботу майже 6 тисяч людей.

Про це йшлося під час прес-конференції директора Волинського обласного центру зайнятості Раїси Кучмук на тему: «Доступність соціальних послуг в обласній службі зайнятості» 24 квітня.

«Кожен клієнт центру зайнятості - чи то безробітний, чи то роботодавець - має в особі працівника центру особистого консультанта. Це передбачено єдиною технологією обслуговування населення, яка діє в кожному центрі зайнятості, незалежно від місця його розташування чи кількості клієнтів. Це дозволяє бути максимально близькими для людей й комфортними для співпраці з роботодавцями. Завдяки цьому цьогоріч послугами обласної служби зайнятості скористались 22950 незайнятих громадян. Працевлаштовано на вільні та створені робочі місця 5726 осіб, з них - 189 завдяки отриманої одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності», - звітує Раїса Кучмук.

Директорка наголошує, що окрім працевлаштування, люди, які зверталися в центри зайнятості, пройшли профпідготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації, а таких - 1871 особа.

Щодо громадських та інших тимчасових робіт, то Раїса Євгенівна каже, що до такої співпраці залучили 1489 безробітних.

Зауважимо, що вже з травня волинянам планують пропонувати більше тимчасових робіт.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що за перший квартал 2015-го року безробітні Волині отримали 29 мільйонів 864 тисячі гривень з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також видання писало, що на Волині знають, як подолати безробіття, зорієнтувавши на індивідуальну підприємницьку діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
/// Показати IP 26 Квітня 2015 19:53
будьмо відверті - найнепотрібніша і 0%-ефективна контора!!!!
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 20:38
Да уж. Ефективність - 0%
Поліський знаток Показати IP 26 Квітня 2015 21:47
Хай розкажуть скільки безробітні отримують грошей і через який період??? А то на роботі получаєш 1800 грн., а на біржі трохи менше 1 тис грн получиш, не швидше ніж через 1,5-2 місяці!!! А за що жити зі місяці, що дітям казати, що їсти, ще щось патякають про "безробітні отримали 29 мільйонів 864 тисячі гривень". Лож і п3дж...
Анна Показати IP 26 Квітня 2015 22:02
пані Раїса Кучмук, а ви були безробітною хоча би 5 місяців?? мабуть ні, бо в своїх звітах про роботу таке "ліпите" як ніби з конопель вискочили.... ех, совість треба мати, вішають лапшу людям чи то як цигани напускають всім туману....
1234.. Показати IP 26 Квітня 2015 23:36
Центр занятости - одна едина державна установка де людей людьми радуются и допомагають в силу склавшийся социально-економичний ситуации в держави Попробуйте назвать ыншу социальную структуру а Украини де з вами як з людьми заговорить, вислухають и гада дуть видповидни послуги БЕЗКОШТОВНО. Так и якщо е конкретни за уважения - пишите скарги, а не коментари в интернете. Вибачайте за шрифт
Я Показати IP 27 Квітня 2015 08:23
Важко бути для всіх хорошим - завжди знайдеться хтось, хто отримує задаволення від того, що обгадити іншого. Нічого не робиш - погано, намагаєшся добре працювати ( а при цій ситуаціії в країні це дуже непросто) - прочитаєш про себе гидоту. Ще ніколи нікому ніхто не догодив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus