USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Тарифи на вивезення сміття у Луцьку збільшаться

5 Листопада 2014 17:00
З 1 грудня 2014 року вводяться в дію нові тарифи на послуги, що надаються товариством з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.».

Відповідне рішення погодили члени міськвиконкому під час засідання сьогодні, 5 листопада.

Зокрема, начальник управління економіки Любов Ковпак повідомила, що коригування тарифів на послуги зі збору та вивезення побутових відходів зумовлене збільшенням цін на паливно-мастильні матеріали. З її слів, вартість бензину в діючому тарифі закладена в обсязі 9,4 гривні, а дизпалива — 9,75 гривні.
Оскільки ціни на пальне за останні кілька місяців на порядок збільшилися, то надавати послуги за старою ціною нині підприємству нерентабельно. Крім того, збільшилася вартість послуг із захоронення побутових відходів на полігоні у селі Брище. До слова, відповідні зміни до тарифів минулого місяця члени виконкому затверджували для КП «Луцькспецкомунтранс».

Тож, згідно з новими тарифами, вартість послуг з вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів для мешканців багатоквартирних та одноквартирних житлових будинків, які користуються послугами ТзОВ «М.Ж.К.», збільшиться на 1,22 гривні і складатиме 6,06 гривні на одну людину. Нові тарифи діятимуть в місті уже з 1 грудня цього року.

Також збільшилася вартість вивезення побутових відходів для бюджетних установ та організацій, й інших споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Дід Панас Показати IP 5 Листопада 2014 20:27
Підвищуйте і пенсію відповідно до ціни бензину, а не тільки тарифи
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 23:09
Ще б так ! КП " Луцькспецкомунтранс" вчасно, згідно графіка вивозив сміття. А то за жовтень вивозив через раз , а рахуночок виписав по повній, а не по факту.... Для відому : якщо сміття не вивезене, то треба скласти акт за участі їхнього"" Луцьккомунтрансу" працівника. А якщо акту нема то платіть по повній за те , що не отримували. То у них така собі практика...І дзвінки диспетчеру в рахунок не ідуть. Платіть!!!!
Пенсіонер Показати IP 6 Листопада 2014 07:03
Романюче коли ти вже нажиркшся?
Романюку Показати IP 6 Листопада 2014 07:05
Тюрма за тобою плаче
лучанка Показати IP 6 Листопада 2014 09:58
Це вже повний абсурд.Ніхто не піднімає ні пенсій ні зарплат.Ви, що *** хочете,щоб люди вішатися почали.Нам вже не жити, а здихати. А ніхто не платіть ,платіть по старій ціні і все. Я виношу одне відро на тиждень сміття, і сама його вивезу. Відмовлятися від цих послуг та усе.І тут зрівняйлівка. Хтось виносить 10, а хтось одне. Причому тут люди, а собливо діти. Жах
Владис до лучанка Показати IP 6 Листопада 2014 10:15
Януковича вже рік немає. Що поліпшилось в країні? Все подорожчало в рази!!!! Пенсії та зарплатню заморозили!! Молодих та середнього віку чоловіків послали на бойню на Донбас, звідки або не повернулися, або повернулися психами та каліками та ще й їх звинувачують у дезиртирстві. Що це коїться? Владі люди байдужі!! Влада помножує свої статки, а люди знову гинуть за олігархів. США - федеративна країна. Росія - федеративна країна. Австрія, Бельгія,Німеччина, Іспанія, Швейцарія, Аргентина, Бразилія, Венесуела, Мексика, Канада та ін. - федеративні країни. Чому раптом в Україні знявся такий галас, коли мова зайшла про федералізацію? Не було б війни,Кожна федеративна частка жила по своїх законах, які би не суперечили загальнодержавним. В чому справа???????? Тепер краще???? Тепер - країна ЄДИНА????
Владис Показати IP 6 Листопада 2014 11:13
Ліки подорожчали на 100-200%. Чому при оформленні субсидій не питають - скільки разів ви лікувались в стаціонарі, скільки ви витрачаєте на ліки кожного місяця? Це жах, а не життя. Для когось війна, а для когось - матір рідна. Ввели 1,5% з зарплат на війну і збирають ще волонтери. Де наші гроші? Це приблизно пів-мільярда кожного місяця, навіть більше. Знову обкрадають армію, а звинувачують кого завгодно, тільки не себе. Нехай підуть та повісяться або застреляться в горах, щоб їх дикі звіри зжерли
Політолог до Владис Показати IP 6 Листопада 2014 11:18
М'якість характера Романюка зробить жителів міста Луцька злиднями!!!!!!!!!!!!!
Владис до Політолог Показати IP 6 Листопада 2014 11:53
І не тільки Люцька, і не тільки Романюка. І не м'якість характеру, а космічна жадібність всієї влади та очікування відкатів
Имя Показати IP 6 Листопада 2014 12:33
Зато, по несколько тысяч гривен на АТО влегкую собирается. А как новые тарифы - так в слезы?!
Владис до Имя Показати IP 6 Листопада 2014 13:57
Ви вважаєте, що є якийсь зв'язок між АТО та тарифами? Ми ллємо сльози давно і за тарифи, що стають все вище, і за наших дітей та чоловіків, які гинуть на Донбасі, і за державу, де людина не варта нічого, а тільки гроші. Іноді здається, що наші українські патріоти в пориві свого патриотизму мати рідну на площі повісять, аби гроші заплатили. Весь патриотизм закінчується, якщо грошей не дають. Чого патріоти повиїжджали до Канади, до Німеччини чи Австралії, де дійсно рівень життя вищий. Поїхали світ за очі і звідти дуже люблять неньку Україну та дають поради, як треба жити. Чого вони замість того, щоб будувати сильну, незалежну державу Україну, зрадили її заради грошей на чужині??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus