USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терміново збирають кошти на операцію для Насті Абрамчук

9 Грудня 2017 20:37
Останні обстеження маленької волинянки Настусі Абрамчук показали, що пухлина почала збільшуватися. Лікарі викликають на термінову операцію.

Про це йдеться на сторінці «Настуся Абрамчук битва за життя» у Facebook.

«Новини невтішні... Контрольне МРТ показало, що пухлина в мозку Настусі знову почала рости. Турецькі лікарі проаналізували останні дослідження і викликають терміново на операцію в клініку Medical Park», – йдеться в дописі.

«Ризики операції дуже великі, але це єдиний шанс для Настусі одужати і стати на ноги. Батьки плачуть. Pа ними остаточне рішення летіти з дитиною до Стамбулу і проводити хірургічне втручання. Вибір за таких ризиків нелюдський. Настя плаче:«Хочу на Миколая та Новий Рік бути вдома», – додають волонтери.

«Часу обмаль. Терміново потрібно зібрати гроші, яких не вистачає на оплату операції. Лишилося зібрати $4800! Люди, допоможіть», – благають у дописі.

Охочі допомогти Настусі у її боротьбі за життя, можуть перерахувати кошти за реквізитами: картка ПриватБанку 4149 4996 4811 1977 (батько Сергій Абрамчук)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus