USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Торік Луцьк від пайової участі отримав у казну майже 6 мільйонів

21 Квітня 2017 13:11
Більшість коштів, які отримало місто на розвиток інфраструктури, надійшли від забудовників багатоквартирних будинків.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 квітня.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан, торік міська рада заключила договорів про сплату пайової участі на суму 8,199 мільйона гривень. На підставі рішень міськради і звернень замовників, цю суму зменшили на 2,343 мільйона в 2016 році і в бюджет надійшло 5, 856 мільйона гривень.

Найбільше коштів (4, 287 мільйона) в бюджет міста надійшло від забудов багатоквартирних будинків. Торік сплатили кошти ПАТ «Луцьксантехмонтаж», «Кристалжитлоінвест», «Волиньбудіндустрія».

У першому кварталі 2017 року в міській раді уклали низку договорів на суму 5,8 мільйона. З них 2,040 мільйона уже надійшло, як і зазвичай, найбільше – від забудовників житла: «Кристал житло інвест», «Єврохолдинг». Цього року зменшили суму пайової участі лише трьом суб’єктам: на 39 тисяч гривень забудовнику костелу на вулиці Рівненській, на всю суму (285 тисяч) за житлову забудову на вулиці Грабовського та на 98 тисяч гривень ЛДБК з багатоповерхівки на вулиці Дмитра Іващенка.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді на черговій сесії депутати розглядатимуть проект рішення, відповідно до якого розмір пайової участі забудовників у створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста може зрости.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus