USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тролейбусникам таки виплатять зарплату

5 Лютого 2010 17:46

Сьогодні на рахунок Луцького підприємства електротранспорту надійшло два мільйони гривень.
Кошти, надані урядом, – компенсація за надання пільгових перевезень, - про це повідомив заступник міського голови Петро Гоцалюк.
У коментарі «ВН» Гоцалюк підтвердив, що тролейбусне депо таки отримало сьогодні гроші.
«Завдяки особистому сприянню прем’єр-міністра Юлії Тимошенко уряд прийняв рішення виділити два мільйони гривень Луцькому підприємству електротранспорту. Крім того, до Кабінету Міністрів України свого часу Луцький міський голова та депутати надіслали звернення, в якому розповіли про ситуацію на підприємстві та страйки», - розповів чиновник.
А керівництво підприємства вже розпорядилося, на що витратити надані кошти.
«Мені повідомив директор підприємства, що ці кошти підуть на погашення заборгованості по заробітній платі працівникам. Повністю буде погашений борг за вересень-жовтень. Частині працівників буде виплачена заробітна плата і за наступні три місяці», - запевнив Петро Гоцалюк.
За словами посадовця, на сьогодні уряд повністю розрахувався перед підприємством за надання пільгових перевезень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Назар Правда Показати IP 5 Лютого 2010 20:01
Верх цинізму - при попередніх заявах Тимошенко про компенсаційні суми на перевезення відносно ЛПЕ, тут, як у Коперфільда, зявляються два мільйони гривень. Напередодні другого туру - СЄАНС НЕВІДАНОЙ ЩЕДРАСТІ. Такий фактор підтверджує те, що і на Волині побоюються, що Тимошенко може не добрати потрібного результату (навіть на прикладі одного луцького комунального підприємства)
Пасажир Показати IP 6 Лютого 2010 09:24
Це не вся правда. 22 січня цього року уряд виділив для електротранспортного підриємства 1 млн 200 тис. гривень. Але Романюк дав команду перерахувати тільки 400 тис гривень для депо. Романюку плювати на людей, які місяцями не отримують зарплати, йому головне пройти в мери на хвилі масового невдоволення та виконати наказ Ющенка: налаштувати людей проти Тимошенко. Та й з цих грошей, що прийшли на підприємство, жодної копійки керівництво підприємства не виділило на зарплату людям, заявивши для працівників підприємства, що уряд так і не виділив жодної копійки. Це робилося особисто Патрикеєвим для того щоб налаштувати людей проти Тимошенко. Після того як у ситуацію втрутився нардеп Потапчук, Тимошенко виділила ще 2 млн напряму на підприємство і ці гроші взяв на контроль Потапчук. Кажуть, що Романюк, коли взнав, що гроші напряму попали в тролейбусне депо рвав і метав від злості. Шановні працівники підприємства, проконтролюйте щоб і на цей раз Ваші керівники не пустили Ваші гроші на все що завгодно, але не на Вашу зарплату. Захистіть себе від тих, хто використовує Вас і Ваші проблеми у боротьбі з Тимошенко. Не вірте Патрикеєву, він продався партії регіонів з головою. Тримайтеся!
kozak Oleg Показати IP 6 Лютого 2010 11:01
Пані Тимошенко перед виборами виділила трошки грошей людям, а що до заяв "Пасажира", що Романюк виділив 400 тисяч із 1млн. 200тис. - думаю це не правда - скільки грошей прийшло стільки і було виділено,Романюк не став би відбирати ці гроші, оскільки він знає ситуацію з ДЕПО, а по друге - Романюк не може сам розподіляти скільки виділяти, на це є обл. рада яка розпоідялє бюджет. Так, що давайте без наклепів на Романюка - скільки уряд виділив - стільки і заплатили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus