USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 23-річного лучанина вилучили 100 кілограмів бурштину

6 Грудня 2016 17:29
У 23-річного жителя обласного центру Волині вилучили 100 кг. бурштину. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України, - інформують у прес-службі волинської поліції.

«Під час проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції Луцького відділу поліції виявили у квартирі 23-річного лучанина 100 кг. бурштину. Власник помешкання пояснив, що придбав бурштин у невідомих йому людей у сусідній Рівненській області. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі», - зазначив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.



У квартирі лучанина поліція також виявила обладнання для обробки бурштину. Правопорушник разом із спільниками планував, здобуте незаконним шляхом, сонячне каміння після обробки продати.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хайнц Показати IP 6 Грудня 2016 18:03
здали конкурента
666 Показати IP 6 Грудня 2016 22:24
Надоїли ті корчи на литовцях, носяться по місту як невміняємі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus