USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій мерії запевняють, що коштів для бюджетників достатньо

24 Грудня 2013 12:00
Міська рада має достатньо коштів для того, щоб розрахуватися з бюджетниками та вже повністю розрахувалася за енергоносії.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 24 грудня, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

З його слів, у Луцької міської ради достатньо коштів, щоб виплатити всю заробітну плату всім бюджетним організаціям, в тому числі працівникам галузі освіти з надбавками відповідно до чинного законодавства.

Він повідомив, що зарплату за грудень почали виплачувати вже сьогодні. Також міська влада знайшла кошти, для того, щоб розрахуватися за енергоносії. Так, на початку року борг становив приблизно 4,5 мільйона гривень, 7 мільйонів гривень не вистачало, коли формували бюджет. Зі слів Миколи Романюка, за станом на вчорашній вечір, це питання повністю закрили.

Він зазначив, що кошти для розрахунку за енергоносії знайшли завдяки тому, що не відремонтували дахи у школах, не зробили ремонти дитячих садочків та багато інших речей у поліклініках, амбулаторіях тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Грудня 2013 15:11
Брехня!!!!!Ріжуть зарплати бюджетникам наполовину особливо в освіті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus