USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У луцького бюджету з’явиться ще одне джерело прибутку

26 Березня 2014 10:48
50 % від сплати податків волинськими підприємцями йтиме не до державного бюджету, а на потреби територіальної громади.

Про це повідомив під час засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 березня, Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, зі слів міського очільника, учора, 25 березня, він був присутній під час наради за участю Віце-прем’єр міністра України з регіональної політики Володимира Гройсмана. Під час заходу обговорювали проблеми концепції місцевого самоврядування.

Очільник міста каже, що розмовляв з Генеральним директором акціонерного товариства «СКФ Україна» Володимиром Цибульським. З його слів, торік підприємство сплатило понад 104 мільйони податків до державного бюджету. І лише 8 мільйонів із цієї суми (податок на доходи фізичних осіб) йшло до місцевого бюджету.

«У Києві йшлося про те, що 50% від сплати податків буде йти на потреби територіальної громади», - резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus