USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку інвалідів ошукали на 600 тисяч

20 Березня 2014 09:42
За втручання прокуратури міста Луцька Волинському обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів повернуть 600 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Рішенням господарського суду Волинської області задоволено позов прокурора міста Луцька в інтересах держави в особі Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до центру соціально-трудової реабілітації інвалідів "Енергія-І" та підприємства "ПІК" про визнання конкурсних торгів із закупівлі автокрана та договору, укладеного за результатами цієї закупівлі, недійсними.

Нагадаємо, голову тендерного комітету та екс-директора ЦСТРІ "Енергія-І" Леоніда Мацюка ще в 2011 році було засуджено за службову недбалість та підробку тендерної документації, на основі якої центр придбав у підприємства "ПІК" непридатний для використання автокран вартістю майже 600 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування було встановлено, що кошти на

закупівлю автокрана було виділено з бюджету Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Відтак прокурор міста Луцька звернувся до суду з позовом задля визнання конкурсних торгів та договору, укладеного ЦСТРІ "Енергія-І"

й підприємством "ПІК", недійсними.

Крім того, прокурор міста Луцька вимагав повернення продавцю непридатного до користування транспортного засобу, а також повернення грошей, сплачених за нього, Волинському обласному відділенню Фонду інвалідів.

Рішенням Господарського суду Волинської області в січні 2014 позов прокурора міста Луцька задоволено в повному обсязі.

Рівненський апеляційний господарський суд залишив це рішення у силі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 20 Березня 2014 10:26
ото дають інваліди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus