USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку орендують майже 32 тисячі метрів квадратних міського майна

20 Вересня 2017 21:51
Бюджет Луцька цього року отримав понад 1.6 мільйона гривень за оренду нежитлових приміщень. Попри високі показники, десятки орендарів використовують комунальне майно за безцінь.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Зі слів начальника відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко, цього року уклали 423 договори оренди нежитлових приміщень загальною площею 31965 метра квадратних.

«На даний час до бюджету міста надійшло 1.614 мільйона гривень, що становить 134.4% виконання запланованих надходжень», - звітувала посадовець.

Варто відзначити, що 41 договір на приміщення загальною площею 9095.9 метра квадратних уклали з органами державної влади, обласними комунальними закладами. Вони мають пільгову оренду й сплачують в рік символічну суму – гривня.

Також 88 договорів підписали на приміщення загальною площею 5500 метрів квадратних з громадськими організаціями. З них 40 загальною площею 3011 метрів квадратних уклали на пільгових умовах за рішенням сесії Луцької міської ради або законодавства України, що стосується ветеранських організацій.

Загалом, цього року запланували наповнити бюджет міста від оренд на суму 1.8 мільйона гривень. Зваживши на нинішню позитивну тенденцію, фінансисти прогнозують перевиконання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus