USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку «пожертвують» обіцяним садочком

25 Березня 2014 11:11
Роботи з реконструкції ДНЗ на вулиці Декабристів, найімовірніше, відтермінують до наступного року.

І це не єдина ініціатива, яку доведеться в місті відкласти. Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» учора, 24 березня.

З його слів, у зв’язку зі складною ситуацією в державі, Луцьк може недоотримати значних коштів. Зокрема, мало надії на те, що місто отримає обіцяних грошей на розвиток міста.

Тож, зі слів очільника міста, доведеться відкласти частину запланованих робіт. Зокрема це стосується реконструкції колишнього ДНЗ № 21 на вулиці Декабристів. Нагадаємо, раніше там розташовувалися відділ у справах сім’ї та молоді Луцькради, Служба у справах дітей Луцької міськради, ВОГО «Інваволинь» та Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги, що, зокрема, надає допомогу та тимчасове проживання особам, які перебувають у кризовому становищі, згодом це приміщення пообіцяли віддати під дитячий садочок після ремонту. Це ж саме і стосувалося й ДНЗ на вулиці Чехова, де в частині приміщення розташувалося управління Пенсійного Фонду.

Микола Романюк зазначив, що на Чехова таки приміщення відремонтують, як і обіцяли. Але економити доведеться на інших ініціативах. Щоправда, які саме це будуть проекти міський голова не уточнив, але, вочевидь, це стане відомо ближчим часом.

Він переконує, що захищені статті: пенсії, заробітна плата та соціальні виплати будуть забезпечені повністю. Хоча, додає він, і була невелика затримка в 4 дні з виплатою зарплатні бюджетникам. Це, каже Микола Романюк, пов’язане з тим, що змінилися пріоритети: першочергово йшли гроші на потреби армії. Також міський голова переконує, що Луцьк отримає заплановані кошти на обслуговування доріг, їх капітальний ремонт, прибирання, мости та світлофори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ДНЗ Показати IP 25 Березня 2014 11:18
Ще "краще" покращення до нас прийшло... Ті хоч і крали, но і будували, а ці...:(
Наталя до ДНЗ Показати IP 25 Березня 2014 13:13
Тепер не раз згадаємо минулу владу - все познається в порівнянні!! В сім"ї не без виродка - крали безбожно, але щось і робили. Скільки ті побудували дитсадків і шкіл , скільки область отримувала на розвиток, скільки селу допомагали - тепер одне: "затягуйте пояси!" Та й ніяким підприємцям і в страшному сні не ввижались ті жахи, що сьогодні вони мають від наїздів і поборів "дерьмократів"! Чи хоч одну споруду партій-конкурентів позакривали чи знищили регіонали? Чи хоч одну партію поставили поза законом? І Україну не "роздали і не продали" ні росіянам, ні ЕС, ні США! А тепер дивіться: менше ніж за місяць у владі - Крим, як корова язиком злизала!!
Андрій до Наталі до Наталя Показати IP 25 Березня 2014 16:17
Повністю згідний. Все пізнається в порівнянні
Сергій Показати IP 25 Березня 2014 11:21
якій ти горячій
лучани Показати IP 25 Березня 2014 11:24
Пенсійний фонд орендував садок за 1 грн,то ж нехай тепер ремонтує. Коли заберуть садки на Кравчука та Ківерцівській ?
Оксана до лучани Показати IP 25 Березня 2014 11:36
по-перше - Пенсійний фонд - неприбуткова організація, тому і сума оренди 1 грн., приміщення не було віддане в аварійному стані, там потрібна реконструкція, адаптація для потреб дитячого садочка, робити це Пенсійний фонд повинен за які кошти? за рахунок виплати пенсій? По-друге - приміщення на Кравчука займає не тільки Пенсійний фонд, а ще три організації, і саме приміщення ніколи не було дитячим садочком і не будувалось як дитячий садочок.
лучани до Оксана Показати IP 25 Березня 2014 12:16
ПФ знайшли кошти на перебудову садка під кабінети.то ж з легкість б знайшли кошти на виправлення. ПФ є державною організацією ,а садок є колективною власністю.Це дві різні власності. Нехай держава платить з своєї кишені за ремонт садка, а не з кишень лучан. У Луцьку є дуже багато приміщень під оренду,то ж нехай державні органи звільняють дитсадки.
Спасибо Майдан Показати IP 25 Березня 2014 11:29
Дети нам не нужны, нужны солдаты... Мы здобулы...
аяяй Показати IP 25 Березня 2014 11:32
а виділяти кошти старим маразматикам на якісь там пошуки було звідки ,ліпше тих 12 000 грн спрямували на ремонт дитсадка
Романюку Показати IP 25 Березня 2014 13:31
Бачу, що без Клімчука ти повний ноль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus