USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку продають земельні ділянки з аукціону

22 Червня 2016 18:14
Шість земельних ділянок на території міста продаватимуться з аукціону. Торги відбудуться 15 липня.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії сьогодні, 22 червня.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати міської ради проголосували за 6 ділянок міської комунальної власності, які підуть «з молотка». Загальна площа ділянок 1, 2255 гектара.

До слова, в проекті рішення, яке виносилося взимку на голосування, були включені також ділянки по проспекту Молоді, 11а та на вулиці Федорова, 1а, та їх виключили зі списку. Зокрема, мешканці проспекту Молоді виступали проти продажу ділянки біля кафе «Мадагаскар». Адже на тому місці розташований дитячий майданчик. Зрештою, мешканці цю ділянку відстояли.
Право організувати торги з продажу земельних ділянок у Луцьку дісталося львівському приватному підприємству «Фірма» СОМГІЗ». Ця ж фірма у квітні була виконавцем торгів з продажу земельних ділянок у Рожищенському районі.

Згідно з інформацією, оприлюдненою Луцькою міськрадою, аукціон відбудеться 15 липня о 12.00 в залі засідань Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus