USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку внесли нові зміни до міського бюджету

1 Грудня 2016 17:17
Усе ж спрямувати кошти на купівлю паркувальних автоматів для КП «АвтоПаркСервіс» вирішили депутати міськради. Також знайшли кошти на освітлення однієї з прибудинкових територій.

Про це йшлося під час 15-ї сесії міськради 1 грудня.

Декілька нових пропозицій щодо змін до бюджету Луцька презентували депутатам.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що пропонують здійснити перерозподіл субвенції на надання пільг та субсидій – на субсидії хочуть спрямувати 4,1 мільйона гривень за рахунок зменшення суми на пільги. Кошти на придбання двох паркоматів, 80 тисяч гривень, пропонують спрямувати за рахунок зменшення коштів по управлінню освіти (за рахунок економії енергоносіїв).

Також економія є за програмою підтримки ініціатив мешканців – 18,5 тисячі гривень по студії друку шрифтом Брайля та 1,4 тисячі – по облаштуванню спортзалу для реабілітації дітей з інвалідністю. Кошти хочуть спрямувати на освітлення прибудинкової території на вулиці Чорновола, 2а.

Депутати підтримали проект рішення.

Нагадаємо, що під час першого сесійного дня 30 листопада депутати передбачили кошти для ЛПЕ, купівлі нового автомобіля для міськради та на підтримку клубу «Волиньбаскет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus