USD 40.60 40.95
  • USD 40.60 40.95
  • EUR 40.75 41.10
  • PLN 10.28 10.40

У Луцьку заступник директора автошколи «допомагав» одержати права

3 Квітня 2015 09:59
Судитимуть заступника директора автошколи, який брав зі слухачів гроші за "сприяння" в одержанні посвідчень водія. Про це інформують у прес-службі прокуратури.

Прокуратурою Луцька скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо заступника директора однієї з луцьких автошкіл, який одержував грошову винагороду від учнів автошколи за "сприяння" в отриманні ними посвідчень водія.

Досудовими розслідуванням встановлено, що цей посадовець у грудні 2014 року та березні 2015 року повідомляв слухачам водійських курсів, що може вплинути на прийняття уповноваженими особами рішення про здачу ними іспиту зі знання правил дорожнього руху, а відтак - посприяти в отриманні водійських посвідчень.

Свою "допомогу" заступник директора оцінював у 800 або й 1000 гривень.

Учні автошколи платили за такі послуги.

Правоохоронцями зафіксовано 6 фактів отримання посадовцем неправомірної вигоди від слухачів водійських курсів на загальну суму 5 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування заступник директора автошколи визнав свою вину та активно сприяв розкриттю злочину.

Прокурором укладено з ним угоду про визнання винуватості.

Тепер - слово за судом.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанка Показати IP 3 Квітня 2015 10:04
беруть хабарі..і самі дають..Он одна дівчина подрузі розказувала - да здала екзамен на права..а мрео..а там все порішали вже..то мабуть тау і на права здавала..такі в нас водії - права купив, машину купив, а їхати не купив
АС Показати IP 3 Квітня 2015 10:28
А директор тої " школи" не приділах? Їхніх водіїв одразу видно на вулицях міста. Зробить хронологію ДТП і все зрозуміло.
иияіса Показати IP 3 Квітня 2015 11:20
у мреу сиділа (може далі сидить) баба, яка "приймала " екзамени у нас. так ось - такса - 500грн - і до тебе підходить мужик ,який диктує тобі правильні відповіді. всі беруть - диреХтор , МРЕУ , інструктор!!!
Бармалєй Показати IP 3 Квітня 2015 11:21
Ржака.А для когось новина, як здають на права? Ну як діти малі. не бояться ні грому ні тучі ці маленькі корупціонери в паспортних столах, в автошколах, на перехрестях, в деканатах.. Вони вірять, що і далі будуть розвивати свій маленький гешефт.
11112 до Бармалєй Показати IP 3 Квітня 2015 11:27
ржеш - себе згадав?
Бармалєй до 11112 Показати IP 3 Квітня 2015 11:31
Ну да. Всі, хто ходить в автошколу - здають гроші. Може в МРЕО йде не вся сума. Щось осідає і в кишені завуча. Всі, хто закінчує середню школу - купує школі і вчителям подарунки, всі, хто не хоче стояти в черзі за закордонним паспортом - шукають знайомих і платять. Така собі плата за комфорт.
Справедливий Лучанин до Бармалєй Показати IP 3 Квітня 2015 12:00
Але заміть будь-ласка, плата за "комфорт" НЕОФІЦІЙНА!!! І йде в кармани тільки "рішалам". Якби ця плата "за комфорт" йша в бюджет, питань немає, все законно було б.
Анонім до Справедливий Лучанин Показати IP 3 Квітня 2015 12:25
Скажи, а без плати за комфорт не можна? Не можна реєструватися на отримання біометричного паспорта в інтернеті в електронну чергу? Скажи не можна вивчити правила дорожнього руху і обмежити вплив всяких рішал на отримання Прав? Слабо сказати директору школи, що не будеш платити на всякі дарунки школі? Слабо вивчити матеріал і відмовитися збирати гроші зажерливому викладачу? Плата за "комфорт" в бюджет це щось не того.... Адже в черзі всіх рівних тишком -нишком завжди знайдеться той, хто захоче "поімєть" свої дивіденди з лохів. Завжди знайдеться якась санітарка, яка захоче завести свого знайомого на прийом до лікаря поза чергою. Що не так?
Справедливий Лучанин до Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 12:38
Так ж ніхто не забороняє самому вчити/здавати екзамени, реєструвати самому авто, отримувати паспорт або інші довідки. Просто для таких "ледарів" потрібно ввести потрійний тариф, оплата офіційно в бюджет. Думаю, що після цього бажання "порішать" відпаде автоматично...
Колік до Справедливий Лучанин Показати IP 3 Квітня 2015 15:23
А ти пробував здатисам? Недавно здавали знайомі , дехто вирішив сам здавати : теорію здали , завалили на практиці. А ті що заплатили навіть не їздили.
Анонім до Колік Показати IP 3 Квітня 2015 23:00
А як же їздити по дорогах збираються?
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 11:54
Брав сприяє слідству а чому тоді не притягують до відповідальності співробітників Мрео керівника відділу де отримують посвідчення водія вітер наприклад чи вона не вкурсі не Внеї просто чоловік той самий вітер керівну посаду займає в області
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 11:56
А можливо це не вітер брала а в неї працює колишня керівника яка була перед нею Нінка це вона організувала
Закон Показати IP 3 Квітня 2015 12:17
Всіх "корупціонерів" по тюрмах!!!
11112 до Закон Показати IP 3 Квітня 2015 12:23
вже сидять .... при владі
Закон до 11112 до 11112 Показати IP 3 Квітня 2015 12:27
Напевно для них ще не побудували, немає за що, ждуть транш від МВФ.
Бармалєй Показати IP 3 Квітня 2015 12:35
Чого людям невтямки, що зміни в країні залежать багато в чому від них. Ну не прийде Яценюк, Порошенко чи Турчинов розбиратися з директором школи, який вимагає гроші. Ну не порушуйте правила і не платітьь гаїшнику,Ну беріть квиток в маршрутці, і ціна на проїзд не буде рости. Адже головний довід перевізників у тому, що немає пасажирів. А так - продано 1000 квитків за день - прошу дуже порахували рентабельність перевезень. А тепер скажи мені дядя-перевізник чому тебе не влаштовує такий прибуток,? Може ти дядя зажерся? Але ми чекаємо, що прийде хтось і побудує нам тут Швецію чи Норвегію, а ми не будемо псувати собі нерви .
до Бармалєя Показати IP 3 Квітня 2015 12:57
згідна!!! бо не треба жити за принципом - от би нам так як в Європі...люди милі - Україна і так географічно розташована в Європі....а те, що там чисто, гарно живеться, високі зп і т.д.. то заслуга людей....хабарі беруть тоді, коли дають, і брудно, там, де смітять... (що робиться на обочинах доріг?? - СТИДОТА!!!! папірці, банки, пакети...зараз буде сезон пікніків....купи сміття полишають в лісах, парках.... хто залишить - ДНР ЛНР,....чи самі місцеві жителі Луцька)????
я до до Бармалєя Показати IP 3 Квітня 2015 13:50
Путін то все зараза!!!
ваван до я Показати IP 6 Квітня 2015 21:30
ці дами валька і нінка в мрео давно орудують а вітер той що чиновник в області збирається будинки в місті будувати то ж йому така допомога ой як потрібна так що ідіть в автошколи і допомагайте їм в цьому бізнесі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus