USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міськраді назвали «трійцю» боржників Луцька

3 Лютого 2014 17:11
Заборгованість із виплати заробітної плати мають три луцьких підприємства, що є економічно активними.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев під час засідання засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 3 лютого.

Як розповів посадовець, за станом на 1 січня 2014 року сума боргу із виплати зарплатні серед цих підприємств становить майже 4 мільйони гривень. Серед «штрафників» він назвав такі організації, як Луцьке підприємство електротранспорту (майже півтора мільйона гривень), Мостобудівельний загін №60 акціонерного товариства «Мостобуд» (понад 640 тисяч гривень) та підприємство «Автогосподарство Волинської обласної ради» ( понад 52 тисячі гривень).

Зі слів Тараса Яковлева, з керівництвом підприємств-боржників проводять «виховну» роботу, аби у майбутньому зменшити суми боргу або ліквідувати заборгованість зовсім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гость Показати IP 3 Лютого 2014 17:56
А чого ніхто не називає автозаворд там з липня місяця заборгованість .Давали по 200-400 грн кожного місяця тимпа зарплату дали. Ми уже позвільнялися 4 місяці тому, а розрахункових досі нема
Корінний лучанин до Гость Показати IP 4 Лютого 2014 09:41
А ЙОГО НІХТО НЕ НАЗВЕ, ЦЕ ПРОТИ ЛУЦЬКИХ ПРАВИЛ!!! В Луцьку є немало таких підприємств-боржників із гучною назвою , але їх ніколи не називають! На тих підприємствах з/п менше мінімалки, але люди просто до пенсії дотягують. Звільняється тільки МОЛОДЬ бо там їй нема на що розраховувати!
Тарас Показати IP 3 Лютого 2014 19:11
Ну назвали, ну посварив пальчиком Романюк і що? На цьому все і закінчилось?! Ото таких навибирали...!:( Ємітація праці і все, а тишком-нишком для себе, для сім'ї, для приближених... крадемо!!!
Корінний лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 09:30
А як проводять виховну роботу із новоспеченим директором ЛПЕ? Очевидно, сам зголосився іти БОРГИ ЛПЕ і бути ЦАПОМ ВІДБУВАЙЛОМ, зате в трудовій є записи що був на керівних посадах - директором! А яким директором- це діло десяте, головне що в подальшому ПЕНСІЯ буде більш-менш нормальною!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus