USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У посадовця ДАБІ Волині, якого затримали на хабарі, вилучили 100 тисяч доларів

14 Листопада 2016 16:26
У підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди посадовця на Волині вилучили близько 100 тисяч доларів та 10 тисяч євро, - інформують у прес-службі прокуратури Волинської області.

У підозрюваного у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди посадовця Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області у ході обшуку із банківської комірки сьогодні вилучили близько 100 тисяч доларів США та 10 тисяч євро.

Як уже повідомлялося, на Волині викрито злочинну схему вимагання коштів із забудовників.

Так, посадовець ДАБІ за попередньою змовою із юристом та спеціалістом-проектантом, які є працівниками підприємств у сфері будівництва та проектування, налагодили корупційний механізм з систематичним вимаганням неправомірної вигоди від осіб, зацікавлених в отриманні дозвільних документів в сфері містобудівної діяльності.

Волинськими правоохоронцями задокументовано факти вимагання від громадян, які є замовниками нових будівництв, значних сум коштів, від 1000 до 2500 доларів США, за здійснення реєстрацій та безперешкодне отримання декларацій про початок будівельних робіт.

Під час обшуку 11 листопада 2016 року в посадовця вилучили понад 30 тияч доларів США.

Триває досудове розслідування. Наразі підозрюваного відсторонили від займаної посади. Прокуратура також домагатиметься взяття його під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Веселий прокурор Показати IP 14 Листопада 2016 23:24
Модний тіп, є правда у нас, Гонтарєва- у неї готівки, баксами, в 1000 раз більше, тому вона модніша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus