USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському просять допомогти зібрати дітей до школи

10 Серпня 2015 22:00
У Володимирі-Волинському стартує акція, де усіх небайдужих просять допомогти зібрати до школи діток із малозабезпечених родин та сімей АТО. Про це повідомляє ВолодимирІнфо на своїй сторінці у фейсбуці.

На порозі - новий навчальний рік, і для кожної родини постає завдання зібрати свого школярика у школу. Батьки докладають максимум зусиль, щоб зібрати усе необхідне для навчання. Але є такі малозабезпечені сім`ї, яким не вистачає коштів та можливостей на придбання речей першої необхідності для дитини. Це, насамперед, родини, які опинилися в скрутному матеріальному становищі, неповні родини. В подібній ситуації й діти наших воїнів АТО.

А допомогти може кожен, придбавши речі самостійно - від шкільного зошита до альбому, від ручки до лінійки, або переглянувши речі, якими Ваша дитина уже не користується, і які їй у майбутньому будуть непотрібними. Можна приносити також одяг, який є в хорошому стані. Тому всіх небайдужих людей міста Володимира просимо залучитися до такого прояву доброї волі.

Усі речі можна приносити у приміщення 3D Кінотеатру імені Шевченка, а також можна зв`язатися з організаторами по телефону. Контактні особи: Мар`яна – 0638250860 Андрій - 0633877721.

Нагадаємо, аби допомогти діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах, у Луцьку стартує благодійна акція «Скоро до школи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus