USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Кабміні погодили продаж земельної ділянки на Волині під завод

26 Червня 2013 14:55
Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням сьогодні погодив продаж земельної ділянки площею 2,5 гектара у Нововолинську підприємству з іноземними інвестиціями ТзОВ «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА».

Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Серед питань порядку денного засідання Кабінету Міністрів України, що відбулося сьогодні, розглядався проект розпорядження про погодження продажу земельної ділянки площею 2,5307 гектара Товариству з обмеженою відповідальністю «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА» для обслуговування виробничих приміщень.

Проект розробила і внесла Волинська облдержадміністрація відповідно до частини шостої статті 129 Земельного кодексу України.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук, доповідаючи суть пропонованого рішення, звернув увагу Уряду на те, що це підприємство з іноземними (німецькими) інвестиціями засноване на території міста Нововолинська ще у 2003 році.

Власники придбали виробничі приміщення колишніх електромеханічних майстерень Нововолинського ремонтно-механічного заводу та реконструювали їх, налагодили серійне виробництво малопотужних трансформаторів та інших електротехнічних компонентів.

Продукція ТзОВ користується стабільним попитом, підприємство уже напрацювало бездоганну репутацію як на українському, так і на європейському ринках і планує розширення обсягів виробництва.

Відповідно до інвестиційної програми, ТзОВ «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА» на першому етапі у 2013-2014 роках має намір збільшити виробничі потужності на 25%. Це передбачає добудову цеху площею 1000 метрів квадратних та створення додаткових 100 робочих місць.

Другий і третій етапи розвитку підприємства у 2014-2019 роках передбачають добудову на земельній ділянці ще 2-х виробничих приміщень загальною площею 2000 метрів квадратних. Загальна кількість працюючих на заводі після завершення третього етапу складатиме 1000 чоловік.

Підтримуючи наміри розвитку цього підприємства, Борис Клімчук також наголосив на важливості капіталізації землі для підвищення інвестиційної привабливості Волині, а також - для диверсифікації ринку зайнятості у шахтарському місті.

Відтак, члени Кабінету Міністрів України одноголосно підтримали проект розпорядження «Про погодження продажу земельної ділянки площею 2,5307 гектара Товариству з обмеженою відповідальністю «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА» для обслуговування виробничих приміщень», що сприятиме розвитку територіальної громади Нововолинська, залучить додаткові кошти до державного та місцевого бюджетів і позитивно впливатиме на соціально-економічний розвиток Волині в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus