USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У кінці року на Волині можливий дефіцит зарплати

25 Жовтня 2011 13:09
Наприкінці 2011 року через «низький рівень відповідальності» розпорядників бюджетних коштів прогнозують дефіцит виплати заробітної плати працівникам бюджетної галузі.
Про це йшлося 25 жовтня під час колегії Волинської ОДА, - пише ЗІК .
Начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Ігор Никитюк повідомив, що нині заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери немає. Одначе, до кінця року прогнозують дефіцит коштів на цю мету.
«Заборгованості по заробітній платі на цей час немає. Разом із тим, прогнозується дефіцит коштів на цю мету до кінця року. Найбільші суми – це по Локачинському та Рожищенському районах. Аналіз структури виплати заробітної плати свідчить про низький рівень відповідальності при виконанні і плануванні кошторисів як керівників закладів так і розпорядників коштів», - повідомив начальник фінуправління.
«У Локачинському районі при задекларованій нестачі асигнувань на заробітну плату, відсутності бюджетних призначень по п’яти сільських радах, на жовтень-грудень цього року з бюджету району виділено 472 тисячі гривень на стимулюючі виплати, з яких працівникам органів місцевого самоврядування – 109 тисяч, освіти – 108 тисяч і так далі», - зазначив Никитюк.
Посадовець повідомив, що резерви, аби уникнути такої ситуації, були. Крім того, Никитюк нагадав про виконання розпорядження голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, яким забороняється збільшення чисельності штатних посад.
«Впродовж останніх двох років в області стримано темпи росту штатних посад і не допущено по жодній галузі, крім закладів освіти, що обумовлено відкриттям додаткових груп у дитячих садках та збільшенням з початком навчального року кількості 10-11 класів. Але це не означає, що на цьому можна зупинятися», - зазначив Никитюк.
Борис Клімчук розповів, що повний звіт по виконанню цього розпорядження можна очікувати у січні 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus