USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Ковелі гарячу воду подаватимуть за графіком

21 Жовтня 2009 12:10
Опалювальний сезон у Ковелі розпочався. Працюють усі котельні міста. Подача гарячої води споживачам з 1 листопада буде проводитись за графіком – інформують «Волинські новини». 
Ковельський голова провів прес-конференцію з питань проведення опалювального сезону в Ковелі 2009-2010 років, під час якої поінформував журналістів, що 8 жовтня тепло подали в пологовий будинок та лікарні. З 17 жовтня опаленням забезпечено житлові будинки, організації, підприємства та установи. Працюють всі котельні. Подача гарячої води споживачам з 1 листопада буде проводитись за графіком: щоденно з 6.00 до 10.00 та з 17.00 до 23.00, субота, неділя – з 7.00 до 23.00 – повідомили у Ковельському міськвиконкомі
Міський голова наголосив, що питання підготовки до осінньо-зимового періоду перебуває на контролі влади, починаючи з весни. Усі комунальні підприємства провели значний об’єм робіт для забезпечення стабільного функціонування міського господарства взимку. Гостро у Ковелі постало питання лімітів газу. Тому міська влада зробила все від неї залежне для отримання кредиту на погашення заборгованості за блакитне паливо шляхом отримання кредиту у ВАТ Державний ощадний банк України (відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України). Були прийняті необхідні рішення виконавчого комітету, сесії Ковельської міської ради. Ковель одним з перших подав пакет документів. Проте, поки Постанова Уряду не реалізована. 
Для розв’язання проблеми у Києві міський голова провів ділову зустріч з керівником ДК «Газ України» Сергієм Зубовим, яка відбулась за сприяння народного депутата України Миколи Потапчука (БЮТ). 17 жовтня ПТМ «Ковельтепло» отримало ліміти на газ. Продовжуючи фінансову сторону питання, Сергій Кошарук зазначив, що протягом останнього періоду поточна заборгованість ПТМ «Ковельтепло» за газ зменшилась. Вона становить 5 мільйонів 382 тисяч грн. Із них майже 1 мільйон 890 тисяч гривень – це заліки, які має погасити держава. Зокрема, документи на компенсацію із держбюджету 596 тисяч гривень (що виникли внаслідок різниці в тарифах для населення) та 242 тисяч гривень субвенції за пільги і субсидії, надані жителям міста вже передані до ДК «Газ Україна». Попереду продовження роботи з неплатниками. За даними ПТМ «Ковельтепло» до Ковельського міськрайонного суду подано 485 позовних заяв та заяв про видачу судових наказів на загальну суму 994,9 тисяч гривень Ковельський міський голова підкреслив, що він розраховує на розуміння і підтримку ковельчан. Сподівається, що городяни проведуть оплату за спожите тепло. Міська влада і надалі працюватиме над зменшенням боргу за газ і проведенням вчасних розрахунків з ДК «Газ України».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus