USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі незаконно створили автобусну платформу?

29 Грудня 2008 20:13
Ковельські автобуси приміського сполучення відправляються із самостійно створеної платформи, яка знаходиться за межами автостанції, що є порушенням законодавства. Про це розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко під час наради щодо організації пасажирських перевезень в області, – повідомляє 29 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами начальника територіального управління Головтрансавтоінспекції Володимира Степанова, перевізники узгодили із ковельською міською та районною владою можливість створення окремої платформи для приміських рейсів поза межами автостанції
 Проте, як зазначив Микола Кучеренко, це є прямим порушенням закону, оскільки автобуси повинні відправлятись лише з автостанції. «Ніхто такого ще не узаконив. Це взагалі самоуправство», - наголосив він.
Така ж ситуація склалась із рейсом Луцьк-Підгайці. Автобуси не заїжджають на автовокзал, а відправляються від вулиці Конякіна в Луцьку. Крім того, за словами Володимира Степанова, було складено нереальні графіки, оскільки інтервал відправок становить лише дві хвилини.
«За цей час водій аж ніяк не встигне поставити відмітку на автостанції», – зауважив начальник територіального управління Головтрансавтоінспекції.
Міняти графіки перевізники ж категорично відмовляються. На це Микола Кучеренко відповів: «Ми є замовниками перевезень, отже, ми і ми маємо формувати правила. А якщо комусь щось не подобається, то нехай йдуть торгуватись на базар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus