USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві податковий кодекс публікують, у Луцьку - обговорюють

2 Серпня 2010 17:17
Доопрацьований проект Податкового кодексу може бути опублікований до кінця поточного тижня – повідомив віце-прем’єр Сергій Тігіпко.
Про це повідомила 2 серпня «Українська правда».
«Я сподіваюся, що ми отримаємо завтра більш-менш готовий документ. Після цього ми віддамо цей документ на прочитання, на доопрацювання членам комісії, яка створена Кабінетом міністрів. Після того, як ми отримаємо від них якісь побажання, це буквально три- чотири дні ... ми зможемо опублікувати цей документ для того, щоб отримати ще більше пропозицій, щоб до початку роботи Верховної ради ми були готові до другого читання», - сказав він.
За словами віце-прем'єра, у допрацьованому документі «точно не буде посилення адміністрування по відношенню до сьогоднішнього часу».
Тігіпко також зазначив, що хотів би повернутися в документ податок на розкіш і на нерухомість.
«Хоча я розумію, що саме ці податки не дуже сприймаються у Верховній раді. Ми бачили під час голосування, скільки зауважень було з цього приводу. Але, тим не менше, ми спробуємо їх прописати», - сказав він.
Тігіпко також підкреслив, що прийнятий парламентом в цілому Податковий кодекс не буде ідеальним і остаточним документом, і після закінчення певного часу до нього будуть вноситися певні правки.
Одночасно з цим 2 серпня Державна податкова адміністрація у Волинській області повідомила, що приймає пропозиції та зауваження до проекту Податкового кодексу України.
Волинські податківці просять надсилати їх на електронну адресу [email protected], або з 9:00 до 18:00 телефонувати на «пряму телефонну лінію» ДПА у Волинській області за номером (0332) 77-71-18, 77-71-06.
З проектом Податкового кодексу України можна ознайомитись на веб-сайті ДПА України в розділі «Податковий кодекс – економічна конституція держави».
У відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України обіцяють усі зауваження та пропозиції узагальнити та надіслати до ДПА України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus