USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді думають, де взяти гроші на будинок-«байстрюк»

20 Червня 2013 13:27
Враховуючи позитивну динаміку зі зборів з транспортних засобів, в бюджет надійшов 1 мільйон 400 тисяч гривень. Ці кошти планують спрямувати на ремонт доріг і обрізку дерев.

Про це повідомили під час постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджеті і фінансів 20-ого червня.

За словами начальника управління фінансів Лілії Єлови, враховуючи динаміку надходження зі зборів з транспортних засобів у бюджет міста за перший квартал надійшов 1 мільйон 400 тисяч гривень. Гроші планують розподілити так: 1 мільйон 300 тисяч на ремонт доріг і 99 тисяч на обрізку дерев.
Депутат Антон Сосновський запропонував на 9 тисяч гривень менше витратити на обрізання дерев, а натомість виготовити проектно-кошторисну документацію на ремонт будинку комунальної власності на вулиці Ярощука, 24, що знаходиться біля Сапалаївки, адже щороку мешканці відкачують воду.

Головний фінансист зазначила, що кошти з транспортних зборів не можна використовувати на ремонт, однак є інші статті, де можна взяти гроші.

У підсумку члени комісії будуть рекомендувати сесії з 300 тисяч гривень, виділених на капітальний ремонт об’єктів благоустрою, виділити 9 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації будинку на Ярощука, 24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus