USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьких тролейбусників спробують врятувати від банкрутства

26 Вересня 2013 11:27
На сьогоднішню сесію міськради депутат міськради Андрій Осіпов подав проект рішення «Про запровадження у Луцькому підприємстві електротранспорту заходів оздоровчого захисту (мораторію) від вимог кредиторів».

На думку народного обранця, у випадку запровадження мораторію на задоволення вимог кредиторів з’явиться можливість, у першу чергу, виконати зобов’язання перед працівниками та спрямувати решту надходжень на поточну діяльність – на придбання пального, витратних матеріалів, підтримання робочого стану пасажирського транспорту.
Такі заходи варто було б робити ще на початку 2011 року, але й зараз ще не втрачена нагода врятувати Луцьке підприємстве електротранспорту. На думку Андрія Осіпова, для оздоровчих заходів варто створити комісії, у склад якої необхідно включити посадових осіб ЛПЕ, профільного заступника міського голови, начальника відділу фінансів та бюджету Лілію Єлову та депутатів міської ради, що нададуть письмову заяву про бажання брати участь в роботі комісії.
Чи буде прийняте таке рішення – дізнаємося під час сьогоднішньої сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКОМУ ДЕПО ПРОПОНУЮТЬ ТИМЧАСОВО НЕ ПЛАТИТИ КРЕДИТОРАМ. ВІДЕО

ДОВІДКА
У першому півріччі Луцьке підприємстве електротранспорту отримало лише 17926,0 тисячі гривень, що на 4349,4 тисячі (або 19,5 %) менше від запланованого показника. Спостерігається значне зменшення доходів від платних перевезень і у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Упродовж півріччя було скорочено 27 працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
21222 Показати IP 26 Вересня 2013 12:09
Скільки можна рятувати те, що в принципі повинно працювати! І якби гроші не привласнювали окремі "особі", то і підприємство працювало і не треба було б його рятувати! Пан Осіпов видно хоче вже і у тролейбусне!
Лянка Показати IP 26 Вересня 2013 13:09
Для Осіпова! Мораторій накладається тільки при відкритті провадження про банкрутство! Умник!
Корінний лучанин до Лянка Показати IP 26 Вересня 2013 14:11
У такому становищі у якому єЛПЕ до банкрутства один крок! Але складається враження, що з міськради тільки один депутат Осіпов такий "розумний"активіст. Це питання виєденого яйця не вартує. Міськрада на чолі Романюком тупо не хоче серйозно займатися питаннями ЛПЕ-це настільки очевидно, що коментувати нема що. Ще Клімчук сказав, що це місьрада створила таку ситуацію, вірніше бувший мер зі своєю "молодою командою". А зараз спостерігається повна бездіяльність, пущено все на самотік. Вілкул приїжджав, потім Янукович і що, маємо якісь зрушення? НУЛЬ! Пан Романюк,від якого повинна ініціатива МОВЧИТЬ! НЕХАЙ ЗГАДАЄ СВОЮ ПЕРЕДВИБОРЧУ ПРОГРАМУ,ЯКУ ПОРОЗДАВАВ ЛУЧАНАМ!
анонімус Показати IP 26 Вересня 2013 14:13
вгадайте, хто придбає депо після банкрутства?
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2013 14:14
Треба згідно "шибячого" закону про самоврядування затвердити положення про оплату в час "пік" всіма пасажирами тролейбусів і працюючими пенсіонерами також.Тоді працюючі-непенсіонери будуть їздити і платити, а баби і діди в той час хай посплять чи язиками на лавках ляпають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus