USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку стало більше безробітних і менше вакантних робочих місць

25 Листопада 2008 15:30
У Луцьку в листопаді на ринку праці спостерігається порушення динаміки попиту на робочу силу і динаміки пропозиції працівниками своїх послуг. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням Job, зокрема цього місяця зросла кількість безробітних, а роботодавці скоротили кількість вакансій. Станом на 10 листопада кількість вакантних посад в центрі зайнятості становила 1,3 тисячі позицій і на обліку перебували 2,5 тисячі безробітних.
Натомість 17 листопада кількість пропозицій від працедавців скоротилася до 1,09 тисячі позицій, а кількість безробітних осіб зросла до 2,76 тисячі. Тим більше, що ця тенденція продовжує зберігатися.
Окрім того, до Держслужби зайнятості надійшли звіти про майбутнє звільнення 126 чоловік із 23 підприємств і організацій міста.
Нагадаємо, раніше Міністр праці і соцполітики Людмила Денисова заявила, що за два тижні листопада кількість безробітних в Україні зросла на 54 тисячі чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus