USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку створили Волинський Інвестиційний Клуб

16 Вересня 2010 14:22
У Луцьку організували Волинський Інвестиційний Клуб. Першим бізнесменом, який сприяв створенню Клубу, став Василь Токарський.

Половина новостворених підприємств не доживають і до другого року, а п’ятирічний рубіж переступає лише 5% фірм. Серед основних причин банкрутства нового бізнесу — відсутність стартового капіталу та необхідних знань у сфері ведення бізнесу і корисних контактів.

Для того, аби збільшити ймовірність виживання та подальшого процвітання молодих підприємців, було започатковано проект «Інвестиції – бізнес ідеям» Організував захід Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив.

«Часто люди думають, що бізнес – це гроші, великі вкладення, але в першу чергу бізнес – це ідея. Але самої ідеї теж мало», – поділився досвідом Василь Токарський.

«За кожним проектом має стояти конкретна людина, яка хоче і, головне, здатна її реалізувати. І я дуже радий, що в Луцьку є такі молоді люди, які мають власні ідеї і готові їх втілити. Це треба цінувати і по можливості підтримувати», - сказав Токарський.

Присутні на презентації молоді підприємці цікавилися умовами, на яких буде відбуватися інвестування кращих з їхніх проектів.

Прозвучало припущення, чи не зведеться це до звичайної купівлі ідеї. «Мені цікаво вкласти гроші в проекти, в які я повірю. Це буде свого роду безвідсотковим кредитом. Якщо через кілька років буду бачити в Луцьку нового успішного бізнесмена, якому свого часу я допоміг стартувати, мені це принесе щире задоволення», – зазначив Василь Токарський.
Крім того, він пообіцяв, що особисто посприяє, аби під час наступного засідання Волинського Інвестиційного Клубу, коло присутніх інвесторів було значно ширшим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Алла Показати IP 16 Вересня 2010 14:33
Сорочка - супер!!!!
!? до Алла Показати IP 16 Вересня 2010 15:48
та ну... нічого особливого!
Відьмак Показати IP 16 Вересня 2010 15:50
сорочка... ага, дорога до чортиків
Маркіян Показати IP 16 Вересня 2010 17:08
Людина заробляє, то й може собі дозволити
Олександра Показати IP 16 Вересня 2010 18:27
Сорочка-супер,і думки непогані.
deMotivator Показати IP 17 Вересня 2010 00:44
Ниче се - инвестор))) В Ковеле его "Ювант" банки уже забрали, по Луцким банкам, вроде тоже как второй по величине долгов, про его дружбу с "соинвесторами" с "Варшавки" - даже вспоминать не хочется.... По всей видимости Васе приходит гаплык, вот и хватается за любую возможность выскочить из ямы,однако, репутация - великая вещь))) однако.
Volunyaka Показати IP 17 Вересня 2010 03:48
Ще той бандюга, колись ходив під київським авторитетом Череп, а тепер корчить з себе бізнесмена, хоча Ювант не його, він там тількі керує і має процент!!!! Хоча видно що не поганий процент!!!
Ха-ха Показати IP 17 Вересня 2010 09:41
А чого ми так заздримо? Ковельский Ювант не забрали - це я вам можу 100% сказати. А щодо власності над луцьким, то, можливо, у вас є реальні документовані докази, що це не його. Чи ми просто так "пінимося", бо толком сказати нема чого?
joi Показати IP 17 Вересня 2010 10:00
Сразу заметно украинскую лягушку,сумел мужик раскрутиться,ну не "пушистый" и чё.Вот я почему то уверен,что будь он мером, педиков и педофилов точно не пригреет.
просто так Показати IP 17 Вересня 2010 11:24
От люди,тільки прізвище знайоме почують,так сразу брудом людину полити треба!За цей рік стільки в газетах документів на "ЮВАНТ" надрукували,що тільки неграмотна людина може мати сумніви в тому,що власник Токарський.А жаба,так то вже наша традиція!
обурена Показати IP 17 Вересня 2010 11:32
І я вважаю,що він би мером непоганим був би.Хіба порівняти його і теперешнього "МЕРА".Мужиків справжніх зараз практично немає!Тільки говорять да заздрять!А ви щось зробили волиняка?Чи сутками біля комп'ютера?
Vasulko до обурена Показати IP 21 Вересня 2010 16:50
Обіжаєш Васю падруга -який він мужик-Вася пацан в натуре...
Volunyaka Показати IP 17 Вересня 2010 17:18
Щось правда Василя дуже сильно обурила....всі ж ми не ідеальні то нехай люди хоть знаю про його минуле якщо в мери хоче йти а якщо ні то нехай "бізнесмен" сидить собі спокійно! І більше того слабенькій він для мера може років через 10....
журналіст Показати IP 17 Вересня 2010 19:48
Молодець, Василь! А ця вся гидота, що пише гадості - це з заздрості. Людина сама себе зробила. Не крала, не вбивала. Тому й заздрість. Розкривають чорні роти і виригують піну. Таким треба, щоб усі були бідними, тоді вони заспокояться. А чого самі досягнули?! Жебраки, бо ледарі, нероби, заздрісники. Таким Бог так і дає.
Volunyaka до журналіст Показати IP 17 Вересня 2010 20:32
Молодець лізнув....заробив свої 100 гривень, а я більше нічого писати не буду нехай Він не боїться, я просто знаю що Він думав що цього ніхто не знає але це не так...да Василь! а так нехай хоть в президенты йде.......
Vasulko до журналіст Показати IP 21 Вересня 2010 17:21
"Людина сама себе зробила..із того что било.."-а було багато гівна,жадібності та хитрожопості...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus