USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У пріоритетах Західінкомбанку – виплата пенсій, зарплат, допомог і відсотків по депозитах

24 Квітня 2009 18:18
Національний банк України оприлюднив інформацію щодо стану здійснення тимчасової адміністрації у банках України станом на 24 квітня. Про це інформують «Волинські Новини». 
За даними з офіційноно сайту НБУ, пише УНІАН, у ТОВ «Західінкомбанк» усі платежі здійснюються в межах наявних коштів на кореспондентському рахунку банку та з дотриманням мораторію на задоволення вимог кредиторів.
Пріоритетними напрямками є виплати коштів фізичним особам, а саме виплата пенсій та соціальної допомоги, виплата заробітної плати, виплата аліментів та виплата відсотків по депозитах.
Вкладникам банку пропонується пролонгація раніше укладених депозитних договорів, на які розповсюджується гарантія Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Тимчасовим адміністратором проводиться претензійно-позовна робота щодо повернення кредитної заборгованості банку.
Проводиться робота зі скаргами вкладників банку, на які письмово та на особистому прийомі надаються відповіді.
Крім того, проводиться скорочення загальноадміністративних витрат банку за рахунок скорочення чисельності працівників, закриття відділень банку та зменшення витрат на оренду приміщень.
Довідково:
Постанова Правління Національного банку України від 12.02.2009 №68 «Про призначення тимчасової адміністрації в Товаристві з обмеженою відповідальністю – комерційний банк «Західінкомбанк» (місто Луцьк)» строком на 1 рік. Мораторій на задоволення вимог кредиторів введено з 13.02.2009 до 12.08.2009. Тимчасовий адміністратор банку – Малютіна Валентина Аркадіївна, яка працює за адресою: м. Луцьк, 43005, просп. Перемоги, 15, контактний телефони: (0332) 78-02-52.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus