USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У СГК можуть відібрати майно, - фінансова інспекція

23 Січня 2012 13:59
У ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат» на сьогодні числиться дебіторська заборгованість обсягом у десятки мільйонів гривень. Тому існує загроза відчуження майна чи грошових коштів у судовому порядку.

Про це пише Урядовий портал з посиланням на прес-службу Державної фінансової інспекції.

Упродовж 2011 року фахівці Держфінінспекції України попередили порушень фінансової дисципліни на суму близько 891,1 мільйона гривень шляхом проведення державного фінансового аудиту окремих господарських операцій

Серед масштабних порушень голова Держфінінспекції України Петро Андрєєв назвав порушення на ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат». У 2008-2009 роках без дозволу Мінагрополітики це підприємство уклало договори на закупівлю паливно-мастильних матеріалів в обсягах, які у 110 разів перевищили його річну потребу. При цьому підприємство здійснило попередню оплату на загальну суму понад 130 мільйона гривень.

Паливно-мастильні матеріали підприємству не поставили, кошти – не повернули, а підприємств, які мали реалізувати паливно-мастильні матеріали (ТОВ «Ресурс Стандарт», МПП «ВКС «Інвест-VEZ») немає за місцем їх реєстрації.

«Луцький спиртогорілчаний комбінат» також отримав від ТОВ «Справа наша» 57 мільйонів гривень на виконання умов договору. У день їхнього отримання на підставі ще одного укладеного договору ці кошти були переказані іншій комерційній структурі (ТОВ «Юнта – ТТ»), проти якої порушено провадження у справі про банкрутство.

Таким чином, у Луцького СГК на сьогодні числиться дебіторська заборгованість на вказану суму, яка є фактично безнадійною, та існує загроза відчуження майна чи грошових коштів у судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сыщик Показати IP 23 Січня 2012 14:16
А что из этого имеет честный бывший директор предприятия товарищ Иванов? О Святая Богородица, даже товарищ Ханзерук себе этого не позволял! Тот на дворец в Тарасово насобирал на "мелочах".
Булгахтер Показати IP 23 Січня 2012 14:26
Все це зрозуміло, що на заводі застосовували різноманітні схеми. Але, попри все, дебіторська заборгованість - це актив, і її повинен стягувати ЛСГК, а от борги перед кредиторами віддавати прийдеться, а якщо немає чим, тоді виконавча буде працювати з високоліквідним майном!
Справа Ваша Показати IP 23 Січня 2012 14:34
І тут без сліду ГПК Континіум не обійшлося...І тут справа наша...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus