USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Волиньоблагролісі» знайшли порушень на 777 тисяч

11 Травня 2011 10:34
На дочірніх підприємствах «Волиньоблагролісу» КРУ виявило порушень на загальну суму 777,3 тисячі гривень, з яких порушення, що призвели до збитків, – 625,8 тисячі гривень.
Зокрема йдеться про ДП «Маневичіліс» та ДП «Ківерціліс». Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Порушення стосувались самовільного вирубування дерев, недостачі матеріальних цінностей та порядку списання з балансу майна обласної комунальної власності.
Є випадки втрати доходів внаслідок безоплатного відпуску об’єктів нерухомості, безоплатного їх надання в оренду, а також внаслідок реалізації лісопродукції за заниженими цінами.
Контрольними заходами також встановлено низку порушень, пов’язаних із нарахуванням та виплатою заробітної плати працівникам дочірніх підприємств.
Внаслідок ненарахування доплати за роботу у нічний час працівники ДП «Ківерціліс» недоотримано доходів на суму 2,5 тисячі гривень.
За результатами проведених контрольних заходів на осіб винних у допущених порушеннях складено 9 протоколів. Матеріали ревізії передано правоохоронним органам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
леший Показати IP 11 Травня 2011 12:57
Щось не бачу у повідомлення конкретних цифр щодо виявлених порушень.Встановлено порушень на 777 тис. грн., а фактично, повідомлено, що внаслідок ненарахування доплати за роботу у нічний час працівники ДП «Ківерціліс» недоотримано доходів на суму 2,5 тисячі гривень. То що ж там за такі порушення, чи це комерційна таємниця?
СН Показати IP 11 Травня 2011 13:17
а скільки порушень у відомстві Колісника? Чи вони недоторкані ангелочки?
Кирил Показати IP 11 Травня 2011 13:32
Це самовільні вирубування дерев(вони відразу передаються в правоохоронні органи). А скільки вирубано лісу у Маневицькому державному лісі під час санітарних рубок! Жах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus