USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА не знають, де взяти гроші на суди

15 Липня 2013 15:07
В обласному бюджеті на цей рік немає пів мільйона гривень, аби виділити їх на підтримку волинян у судовому захисті та забезпечення діяльності трьох судів області.
Про це повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк під час 20-ої сесії облради 15 липня.
За словами Никитюка, вільних залишків у волинській скарбниці немає. До того ж, область не виконала бюджет.
Його підтримали й деякі з депутатів облради. Так, Олександр Башкаленко та Святослав Кравчук зауважили, що треба подумати, де ж взяти гроші, адже не можна надіятися на те, що бюджет Волині перевиконають на цю суму і тоді спрямують на забезпечення захисту інтересів громадян та сприяння створенню належних умов для функціонування судів області.
Тож, обранцю громади Сергію Слабенку, який запропонував виділити кошти на суди Волині, порадили доопрацювати відповідну програму і проект рішення не підтримали.
За словами ж голови Волинської облради Володимира Войтовича, питання «провалили» лише тому, що не всі депутати «дисципліновані».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus