USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни платитимуть більше податків

7 Березня 2014 11:10
Уряд України розробляє стратегію економічної стабілізації країни. В першу чергу, це буде скорочення соцвиплат, видатків з бюджету та збільшення податків і зборів. Таку оцінку дають економісти.

«Зараз очікується збільшення податків і зборів на рівні інфляції – це 8%. Насамперед піднімуть акцизи на алкоголь та тютюнові вироби. І це правильно, так необхідно робити. Під час економічної кризи усі країни практикують такий механізм. За умов, в яких зараз перебуває Україна, інші податки бажано тримати на рівні, акцент робити на акцизах», - розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач кафедри державних фінансів, професор Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Микола Карлін.

Фахівці наголошують, що зараз необхідно диференціювати податки на доходи фізичних осіб, зокрема, щоб заможні українці платили більше.

«Зараз ставка податків на доходи фізичних осіб – 15 та 17%. Було б доцільно зробити 15%, 17% і 20%. Звісно між 15 і 20 відсотками - це велика різниця, однак, згідно з різними розрахунками, заможні верстви населення могли б їх сплачувати», - коментує Микола Карлін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Спасибо Показати IP 7 Березня 2014 11:11
Огромное человеческое спасибо...
лучанин Показати IP 7 Березня 2014 11:20
Ну щр ж поліпшення уже наступило...
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 11:30
ду... всім добилися чого хотіли бандерлоги а тепер ті хто кричав на луцькому майдані і шли в колоні коли хоронили "небесних героїв" будете смоктати ...демократію
валік Показати IP 7 Березня 2014 11:31
спасимо майдану и героям
Лучанин Показати IP 7 Березня 2014 11:32
Необхідно скоротити кількість чиновників, зокрема у Волинській обладміністрації та Луцькій міськраді.Робота у них- пишуть папери один-одному а зарплата за наші податки.От і підвищувати не потрібно будє!
петро Показати IP 7 Березня 2014 11:32
сумно сумно до чого ми котимось
платник податків Показати IP 7 Березня 2014 11:55
Минулі хоч і крали, але платили вчасно і нічого не скорочували. а ці...єуропейці???!!! А як візьмуть кредити на умовах позичальників, то взагалі... кранти Україні!:(
оо до платник податків Показати IP 7 Березня 2014 12:00
"Нова" влада ці гроші забере а віддаватимуть наші діти і внуки Слава піда...Домайданились.
Ха Показати IP 7 Березня 2014 16:08
А "заможни" , то хто?
Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 16:44
Доповідь представника Росії на засіданні в ООН Чуркин: ООН может помочь в расследовании стрельбы снайперов в Киеве Россия надеется, что находящийся в Киеве помощник генерального секретаря Иван Шимонович сможет посодействовать началу расследования убийств людей снайперами во время протестов в украинской столице, заявил журналистам постпред России при ООН Виталий Чуркин. В четверг он принял участие в закрытых консультациях СБ ООН по Украине, в ходе которых был заслушан по телефону доклад из Киева первого заместителя генсека всемирной организации Яна Элиассона. В пятницу он отбывает из Киева и там останется только один эмиссар ООН — хорват Шимонович. "Я надеюсь, Шимонович, а также Элиассон смогут содействовать этому расследованию. Новые власти (Украины) каким-то образом пытаются избежать такого расследования. Ясно, что это снайперы оппозиции, которые убивали полицейских и протестующих" - заявил Чуркин. В среду в интернете появилась запись разговора между министром иностранных дел Эстонии Урмасом Паэтом и верховным представителем ЕС Кэтрин Эштон от 26 февраля после визита главы эстонского МИД на Украину. В ходе беседы Паэт ссылается на данные медика Ольги Богомолец, оказывавшей медпомощь пострадавшим на Майдане, о снайперах, стрелявших в людей в Киеве. Как сказал Паэт, "стремительно растет понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции". Виталий Чуркин: "Мы приветствуем тот факт, что Шимонович находится на Украине и сможет встретиться с людьми, и они помогут ему понять ситуацию с правами человека в стране". источник: РИА Новости теги: украина, киев, оон, виталий чуркин материал размещен 7 марта 2014 в 03:47, просмотров: 3633
!!! Показати IP 7 Березня 2014 21:11
Було життя "хороше", а стало ще краще((((( Сумно...
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 21:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus