USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українці бояться примусових виселень з квартир

22 Листопада 2010 14:59
Житловий кодекс, проект якого вже підготовлений до другого читання, обіцяє викликати не меншу бурю обурення, ніж Податковий

Українці побоюються, що забудовники, користуючись нормою Житлового кодексу про виселення людей в разі рішення про реконструкцію їх житла, будуть намагатися відправити мешканців на околицю, де квартири значно дешевші. Втім, на думку деяких експертів, подібні дії інвесторів сьогодні позбавлені будь-якого сенсу, адже грошей на реконструкцію просто немає, - пише «Дело» .

«Не думаю, що сьогодні буде стояти черга з бажаючих взяти на реконструкцію, вулицю, де є маса «хрущовок», які дійсно представляють інтерес для потенційного інвестора», - говорить голова ради Ріелторської палати України Олександр Бондаренко.

«Таке питання питання може стати актуальним лише тоді, коли з'являться реальні інвестори, коли всі механізми впровадження норм Житлового кодексу будуть відпрацьовані, а ризики інвесторів будуть зведені до мінімуму», - наголосив Бондаренко.

Експерт нагадав, що українська економіка сьогодні знаходиться далеко не на підйомі, будівельна галузь, як і раніше продовжує перебувати в кризі, а проекти подібного роду вимагають досить серйозних інвестицій. Тому, резюмує експерт, зносити сьогодні «хрущовки» абсолютно неактуально суто з економічних причин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маркіян Показати IP 23 Листопада 2010 09:43
Ще змінять трудовий кодекс і це вже буде крапка. Люди можуть і вила в руки взяти!
Голодний Показати IP 24 Листопада 2010 18:26
Споживчий кошик,соціальні виплати,розмір мінімальної заробітної плати підвищують,що аж на туалетний папір ледь вистачає,а податки здирають(СОБІ В КАРМАН по 1000000$)о-го-го.Також П/кодекс це лише турбота про їхній ОЛІГАРХІЧНИЙ бізнес.Думаю прийдеться купувати зброю (ЯЙЦЯ,КАПУСТУ).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus