USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Уряд дав Луцьку 17 мільйонів на ліквідацію проблеми на Героїв УПА

3 Липня 2013 15:44
Понад 17 мільйонів гривень виділив Уряд на ліквідацію та запобігання надзвичайної ситуації у Луцьку на вулиці Героїв УПА, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Розглянувши поданий Волинською облдержадміністрацією пакет документів та заслухавши доповідь її очільника, Бориса Клімчука, Уряд держави прийняв рішення про виділення коштів для здійснення першочергових заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації у Луцьку.

Зокрема, у розпорядженні Кабінету Міністрів України йдеться:
«Виділити Волинській облдержадміністрації 17299,013 тисячі гривень для проведення першочергових заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації на території житлової забудови по вулиці Героїв УПА у Луцьку. Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету».

Нагадаємо, голова Луцької міської ради Микола Романюк у своїй доповіді зазначив, що причиною зсуву ґрунту на території житлової забудови на вулиці Героїв УПА у Луцьку є те, що деякі місцеві мешканці побудували господарські споруди поблизу схилу, порушивши під час цього чинне законодавство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 3 Липня 2013 16:58
От коли ці гроші будуть на рахунку, тоді буде "уряд дав". А зараз тільки пусті обіцянки.
парі Показати IP 3 Липня 2013 17:03
Готовий закластися - освоювати кошти буде Чорнуха))) Б.П. чужих не пустить!
444 Показати IP 3 Липня 2013 18:34
А може "Житлобуд"-2 Стефанович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus