USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні запрацював газовий сайт

30 Січня 2015 17:24
Споживачі природного газу тепер зможуть дізнатися про ціни та тарифи на газ, в онлайн режимі порахувати вартість опалення своєї оселі, сплатити за газ, зв’язатися з газовою службою.

Український газовий портал: 104.ua, створений Регіональною Газовою Компанією, публікуватиме важливу ринкову інформацію, аналітику та різні точки зору фахівців щодо розвитку газової галузі.

Про це повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

Унікальність українського газового порталу в тому, що він слугує єдиною точкою входу для споживачів газу по усій Україні. Портал є джерелом актуальної та достовірної інформації про газовий ринок, надає зручний сервіс і корисну інформацію для споживачів.

На українському газовому порталі «104.ua» споживачі газу можуть одним кліком мишки потрапити на сайт своєї газорозподільної компанії. Перевага порталу в тому, що користувач в будь-якому куточку України через інтерактивну карту, розміщену на головній сторінці, може потрапити на сайт своєї газової компанії. Наприклад, на корпоративних сайтах газових компаній, що працюють під брендом Регіональної Газової Компанії, споживач зможе отримати максимум корисної інформації – ознайомитися з тарифами які діють на газ,

нормативними документами, порадами щодо безпечного використання газу в побуті, оцінити якість послуг газорозподільних компаній України.

Важливою складовою порталу є також інформація і аналітика для журналістів, політиків, і експертів, що стосується проблемних питань ринку природного газу і шляхів його реформування у відповідності до європейських норм.

«Дефіцит достовірної інформації про ринок газу перешкоджає проведенню необхідних реформ в галузі. Портал «104.ua» буде джерелом суспільно-важливої інформації. Тут публікуватимуться тарифи і ціни на газ, прейскуранти різноманітних послуг газових компаній, зміст інвестиційних програм, структура використання тарифної виручки і т.інш. Подібна інформація дуже важлива для об'єктивного аналізу і неупереджених оцінок роботи підприємств газової галузі», - зазначив директор Регіональної Газової Компанії Олександр Притика.

Портал «104.ua» - це також комунікаційний майданчик для обміну думками між учасниками ринку, який формує і відстоює інтереси газової галузі і об'єднує експертне співтовариство.

Побутові споживачі газу вже найближчим часом зможуть, зареєструвавшись на порталі «104.ua», в режимі онлайн оплатити послуги за газ, отримати інформацію про поточний стан свого особового рахунку, внести покази лічильника газу, подивитися історію своїх платежів та показників, зв'язатися онлайн зі своєю службою газу, щоб отримати інформацію, поставити запитання або поскаржитися.



Довідка. Український газовий портал «104.ua» створений ТОВ «Регіональна Газова Компанія», яка працює на ринку розподілу газу і об'єднує під брендом РГК понад 20 українських газорозподільних компаній. Будучи на ринку розподілу і постачання газу управлінцем і експертом високого рівня, РГК створила Український газовий портал «104.ua» для надання своїм клієнтам сервісних послуг нового рівня, захисту і просування інтересів галузі за допомогою формування громадської думки, інформування, роз'яснення та аналізу подій на ринку для широкого кола експертів і споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
екскурсовод Показати IP 30 Січня 2015 18:19
Бачу нове міністерство правди діє на ВН, коменти закрили, що далі, думати заборонять? За кордон військовозобов'язаних випусати не будуть! Що далі? Концлагери? Нова диктатура "Янукович віддихає"?
ввв до екскурсовод Показати IP 31 Січня 2015 10:53
якщо тільки вмієте словесний ср*ч розводити - то правильно роблять. тролів - геть
Учитель Показати IP 30 Січня 2015 18:39
коментар було видалено
Корінний лучанин Показати IP 30 Січня 2015 18:55
СПАСИБІ ЗА ГАЗовий сайт - це НЕОБХІДНА ІНФОРМАЦІЯ ! ДАЛІ РЕПЛІКА. Я бачу всі ТРОЛІСТИ ПЕРЕКОЧУВАЛИ СЮДИ , щоб тролити не по темі та лити СЛОВЕСНУ БАГНЮКУ. ВН ВІРНО ЗРОБИЛИ , ЩО ЗАКРИЛИ КОМЕНТАРІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus