USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вартість безмитного ввезення товарів можуть зменшити до 300 євро

4 Липня 2013 17:03
Міндоходів планує знизити планку вартості ввезених з-за кордону безмитно товарів з 500 євро до 300 євро у всіх пунктах пропуску, крім аеропортів.
Про це йдеться проекті поправок до Митного кодексу,- пише Економічна правда.

«Міністерство підготувало законопроект, який має на меті вдосконалити спрощений порядок пересилання товарів через митний кордон України, аби максимально унеможливити його нецільове використання і разом з тим зберегти звичний для громадян і відповідний європейським стандартам спрощений порядок переміщення товарів», - йдеться у повідомленні міністерства.
У відомстві нагадали, що діюче законодавство передбачає спрощений порядок перетину кордону товарами, які пересилаються громадянами для особистих та сімейних потреб, не пов’язаних із підприємницькою діяльністю і з таких посилок не сплачуються митні платежі.
«Проте аналітики Міндоходів виявили численні випадки, коли спрощений порядок пересилки товарів використовується підприємцями у комерційних цілях», - повідомили у Міндоходів.
В законопроекті передбачається, що у разі, якщо товари, які пересилаються через митний кордон, мають ознаки подрібненої партії товарів та/або товарів, які зазвичай не використовуються для задоволення звичайних повсякденних потреб громадян, такі товари незалежно від їх фактурної вартості будуть підлягати письмовому декларуванню.
«Крім цього, у законопроекті пропонується дещо зменшити неоподатковану вартість індивідуальної посилки - з 300 євро до 100 євро», - зазначили у міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Факт Показати IP 4 Липня 2013 17:36
Дибіли. Припустимо, студент закінчив ВУЗ роботи не знайшов, вирішив заробити завозячи з Білорусії товару на 5000 грн., продати заробивши 1000 грн. і так 4-и рази на місяць. А тут йому таке "благо" від Яника і ПРдунів. Займатись розмитненням він, звісно, не буде, а жити якось тра, а якщо одружився, діти, хвороби то ще й як тра. Що буде робити хлопчина? а) піде на роботу на 2000 грн., яку згодом покине бо ЗП далека від витрат; б) виїде за кордон в пошуках заробітку залишивши "ячейку общества" на безбатьківство; в) піде красти поповнивши ряди прихильників ПРзидента. Запитання: де виграла держава?
Александр до Факт Показати IP 4 Липня 2013 18:09
Держава уже проиграла, бесплатно подготовив "специалиста". Идти в ТАКОЙ институт ТАКОМУ студенту было обязательно? Иди учись сварщиком, токарем, автослесарем или каменщиком и получай от общественно-полезного труда не 2 тыс. и не 4. Держава виновата, что родители сынка для женитьбы берегут?
Іванович Показати IP 4 Липня 2013 17:55
Це якийсь жах..... Вони людей ще дого будуть випробовувати? Бидло.... яе думає тільки як забрати у людей а не заробити......
Вася Показати IP 4 Липня 2013 18:06
ЗМІНЕМО ЖИТТЯ НА КРАЩЕ ВЖЕ СЬОГОДНІ !
Гріша Показати IP 4 Липня 2013 18:07
ПОЧУЮ КОЖНОГО !
Петрович Показати IP 4 Липня 2013 18:13
Щоб вони вдавились падлюки !!!Це щоб у них купували. Вони собі провезуть. А тут накрутять так що мама не горюй.
Сашко Показати IP 4 Липня 2013 18:20
У Партии отдельных Регионов новый предвыборный лозунг: Вместо: "Почую кожного!" - "Залізу у карман до кожного!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus