USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Вдові волинського кіборга купили слуховий апарат

24 Вересня 2015 13:30
Слуховий апарат Siemens Intuis SP та силіконові вушні вкладки придбали для дружини загиблого кіборга Олександра Грошева Ніні. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала волонтер Юлія Білашук.

«21 вересня ми з Надією Грошевою, дружиною загиблого кіборга, звернулись до ЛОР-центру лікаря Віговського, де на неї вже чекав новий слуховий апарат Siemens Intuis SP та силіконові вушні вкладки. Модель слухового апарату була спеціально підібрана після діагностики слуху при минулому візиті до клініки. Тоді нам і був виставлений рахунок у розмірі 12900 гривень за все. Ми звернулись із проханням зменшити суму витрат, так як це все кошти благодійників. Олексій Андрійович Віговський пішов нам на зустріч, за що ми дуже вдячні і зменшив суму до 11050 грн. Погодьтесь, хороша знижка!, – написала волонтер. І продовжила:

Отже, слуховий апарат обійшовся у 10400 гривень, батарейки, яких вистачить на рік - у 250 гривень, а дві індивідуальні вушні вкладки - у 400 гривень.



Більше того, завдякі Ваші допомозі, а саме Церква «Голгофа» м. Луцьк. Golgotha Church Lutsk, Територія 2.2/Territory 2.2, Лена Мелюх, Sergey Gavlishin та благодійникам, які робили перекази на картку, зі всіх куточків Україні, нам вдалося зібрати 9989,09 гривень +250 доларів, що значно більше, ніж було потрібно.

Тому вирішили передати 4000 гривень особисто дружині, так як гроші потрібні завжди, особливо, коли на тебе вдома чекає троє маленьких дітей. Завдяки волонтерам Мeцeнaти для сoлдaтa, які нам презентували 2 сертифікати по 100 гривень, вдалося зробити маленький сюрприз для Ніни, а саме організувати похід до піцерії "Соло".

Ніна вже давно не відвідувала кафе, тому було приємно вражена. Вдалося нагодувати не тільки дружину, а і не забути про її дітей - замовили велику піцу з собою і шматочок торта. Впевнена, що дітям вона буде по смаку.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що дружині загиблого волинського кіборга збирають гроші на слуховий апарат. Так, необхідна сума надійшла від благодійників всього за два дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus