USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відсьогодні в Україні збільшуються акцизи, ПДВ та інші податки

1 Квітня 2014 10:36
Відсьогодні в Україні почав діяти закон про усунення фінансової катастрофи. Він передбачає суттєве збільшення податків, акцизів та зборів, але має ліквідувати небезпеку краху України, інформує ТСН.

Прийнятий закон, зокрема, фіксує ставки ПДВ і податку на прибуток на рівні 20% і 18% відповідно, скасовуючи плани щодо їхнього зменшення. Також він вводить прогресивну шкалу оподаткування для пасивних доходів розміром понад 20 тис. грн на рік за ставками 15%-20%-25% (з 1 липня). Крім того, він підвищує акцизні збори і платежі за використання природних ресурсів та відновлює 0,5% збір за валютообмінні операції.

Крім того, документ зменшує ряд виплат, зокрема, при народженні дитини, скорочує чисельність правоохоронців і працівників прокуратури. Натомість Україна планує отримати допомогу від МВФ. Нагадаємо, що уряд не скасував стягнення з банківських збережень простих українців. Під тиском нардепів Кабмін пішов на зменшення податку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Косс Показати IP 1 Квітня 2014 10:47
Пакарщення вже сьогодні! Вітаю!
Правда Показати IP 1 Квітня 2014 10:49
Грабунок людей вони називають "непопулярними заходами".
йося моргенштерн до Правда Показати IP 1 Квітня 2014 14:00
на йух в в.раді 450 ОЛЕНІВ!!! 150 максимум!!! А ДАЛІ РАХУЙТЕ!!!
бізнесмен Показати IP 1 Квітня 2014 10:52
У любій країні, щоб скоріше бізнес піднявся і пішли поступлення до бюджету, все запрацювало... - податки зменьшують! А вони що роблять???!!! Економісти хре...ві!!!
gfcf;bh до бізнесмен Показати IP 1 Квітня 2014 11:35
важко з Вами не погодитись. Проте, щоб скоротити кількість чиновників - за, виплати при народженні - швидше за, буде менше тих, хто геніталіями заробляти буде. А на рахунок податків маразм. Їх і так ніхто не платить, а тут ще більше, курс летить вверх і з ним ціни, а ще й податки. Браво, дійсно європейські реформи. Краще б історію Ірландії почитали, як Гаррет Фітцджеральд витягнув країну з дупи зменшивши податки. Тут буде і далі мордор, нічого ці профі не змінять, вб'ють і так кволий бізнес. Тільки люди загинули дарма
я до бізнесмен Показати IP 1 Квітня 2014 13:21
А що конкретно Ви, бізнесмене, виробляєте? Чи, можливо, надаєте послуги? Які конкретно податки збільшили для Вас? Сподіваюсь, Ви не з тих, про кого кажуть "бізнесмени хренові". Я, наприклад, надаю послуги. Податки платити не люблю, але намагаюсь їх платити, розуміючи, що сьогодні країні потрібні гроші. Безумовно, головну увагу сьогодні треба приділити тим, хто створює додану вартісь. Не з усім згоден з того, що робить сьогодні Уряд, але сподіваюсь на зміни. А поки роблю те, що залежить саме від мене - намагаюсь зберегти свій бізнес та людей, які в мене працюють.
Голос Показати IP 1 Квітня 2014 11:01
А зарплати, допомоги і пільги нардепам чому вони не скорочують!? Найбільше це відчує простий народ, а не олігархи, депутати і їм подібні((( Мами маленьких діток на майдан не підуть їм ніколи, а татусі...
Віктор Показати IP 1 Квітня 2014 11:06
тк завжди яка влада не прилізе до корите роблять те що їм зручно . якщо навіть з багатих здеруть то це їм зовсім не відчутно. А бідні як жили так і будуть жити. Обрадував Яценюк що пенсії і мінімалку не зніме, ото вже да. Ніколи прості без зв"язків люди не будуть жити так як живуть "крадії" Багаті теж плачуть
Голос Показати IP 1 Квітня 2014 11:28
Виховання дітей, навчання, лікування ми платимо. Комунальні та ін.послуги ми платимо. Підтримки для розвитку бізнесу від держави - нуль, захисту простих громадян - нуль, створення робочих місць - нуль. За що ми маємо платити податки, якщо держава не виконує своїх прямих функцій? Сєня, щоб ти жив на одну мінімалку!!!
громада до Голос Показати IP 1 Квітня 2014 12:42
То треба не мовчати, а представнику Сєні в ОДА, свою думку виказувати, а то знову мовчки проковтнемо і...?! Майдан зібрався - так і тут треба, вони ж під прикриттям кризи простих людей оббирають!!!
я до Голос Показати IP 1 Квітня 2014 13:30
схоже на виступ: про все і ні про що конкретно. Я не чекаю жодної підтримки від держави, чекаю лише створення умов, решту для себе та своєї сім*ї зроблю сам; на захист не жаліюсь, хоча простий громадянин, за все плачу, як і Ви, але розумію: все не зміниться на краще негайно, надто довго країну заганяли в багно. Вирішив: буду робити свою справу та спостерігати за діями влади. До виборів.
Голос до я Показати IP 1 Квітня 2014 15:02
Безумовно не відразу стане краще. Прикро, що з низів почали, а верхи знову на нас хочуть виїхати. Взяли б за приклад парламент Бельгії і одночасно в себе у ВР провели б реформи. 3-4 депутати в ВР від області думаю достатньо для законотворчих процесів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus