USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада зупинила розпродаж «Горохів-хліба», та запізно?

31 Березня 2011 13:03
Горохівська райдержадміністрація заборонила розпродаж відкритого акціонерного товариства «Горохів-хліб», який тривав майже від кінця січня

Про це 31 березня пише газета Волинь нова.

Нагадаємо, з подорожчанням природного газу ВАТ «Горохів-хліб» став банкрутом і змушений був зупинити роботу.

Київський власник взявся розпродувати обладнання та металоконструкції хлібозаводу, а головними постачальниками хліба і хлібобулочних виробів у традиційно сільськогосподарський Горохівський район стали Луцьк, Володимир-Волинський і навіть Радехів та Броди Львівської області.

В останні ж дні березня, підрахувавши, що при теперішніх цінах на нафтопродукти возити хліб за десятки кілометрів стане невигідно або ж для мешканців району він буде надто дорогим, місцева влада, сподіваючись знайти нового інвестора, наклала на розпродаж підприємства своє вето.
Щоправда, від устаткування хлібозаводу залишилося вже мало що.

Тим часом за аналогічною схемою упродовж останніх двадцяти літ в Горохівському районі не стало у Берестечку заводу «Волиньмаш», плодоконсервного заводу і нового потужного сирзаводу в селищі Мар'янівка, заводів продовольчих товарів у Берестечку та Горохові, двох цегельних заводів у Горохові та деяких інших підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
так Показати IP 31 Березня 2011 13:19
подякуйте Пинзенику і Клімчуку за успішно проведену "еффективну" приватизацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus