USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині збанкрутувало хлібне підприємство

16 Грудня 2010 11:06
У Горохові Волинської області перестало працювати останнє зі споруджених тут за часів СРСР промислове підприємство, що колись мало назву хлібокомбінату, а тепер – приватного акціонерного товариства «Горохів-хліб».

Причина – дорогий газ. На реконструкцію та скорочення затрат енергоресурсів коштів не було, повідомляє «Волинь-нова».
У першу чергу спонукали підприємство до припинення роботи борги за газ, за воду і навіть за борошно, які постійно зростали. Про це розповіла бухгалтер Віра Куньчик.

Тепер, за її словами, 30 працівників товариства готуються ставати на біржу праці, а саме підприємство начебто очікує реконструкція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Грудня 2010 06:33
НАСЛІДОК ЗЛОЧИННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ САМОДУРА КЛІМЧУКА, ЯКИЙ НАГИНАВ ХЛІБОКОМБІНАТИ ПРОДАВАТИ ХЛІБ ЗА 2.40 ПРИ СОБІВАРТОСТІ 7 ГРН.... НЕХАЙ КЛІМЧУК ЗІ СВОЄЇ КИШЕНІ ЗАПЛАТИТЬ ЗВІЛЬНЕНИМ ПОДАЧКУ ПО БЕЗРОБІТТЮ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus