USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В одному з районів Волині меншає власного хліба

12 Березня 2011 12:20
У Горохові закриваються хлібопекарські підприємства – припинило діяльність селянське фермерське господарство «Гал-Агро», котре випікало і постачало на ринок хлібобулочні вироби, а також уже розпродується обладнання і технічне устаткування відкритого акціонерного товариства «Горохівхліб».

Про те, що Горохівський хлібозавод, як його тут називають, через дорожнечу на природний газ та непомірну енергозатратність виробництва дійшов до банкрутства і зупинив роботу, повідомлялося раніше.

Зокрема, йшлося про те, що завод зупинено лише на час реконструкції, яку начебто вирішив здійснити київський власник підприємства.

Тепер же, дивлячись, як розпродується і вивозиться з підприємства усе ліквідне обладнання та устаткування, горохівчани схиляються до думки, що з хлібозаводом їм доведеться розпрощатись, - пише Волинь нова.

Не так давно, не витримавши нинішніх економічних умов, по суті припинило тут діяльність селянське фермерське господарство «Гал-Агро», котре теж випікало і постачало на ринок хлібобулочні вироби.

Сьогодні в Горохівському районі ще випікають хліб із власного борошна для своїх потреб приватно-орендні сільгосппідприємства «Райдуга» і «Русь», центральні садиби яких в селах Терешківці та Мирне, і товариство з обмеженою відповідальністю «Агропродукт-Горохів» у селі Холонів, котре частково забезпечує хлібом потреби райцентру.

Очевидно, у зв'язку із різким підвищенням цін на пшеницю зменшилося у продажу на Горохівському ярмарку і хліба домашньої випічки.

Тим часом основні хлібні потоки надходять тепер у сільськогосподарський Горохівський район з Луцька та Володимира-Волинського, а також із Радехова та Бродів Львівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нік Показати IP 12 Березня 2011 17:51
То тільки початок розвалення всього та початку злиднів для одних та пірування для других.
дідо Показати IP 13 Березня 2011 05:41
Це є "заслугою" Клімчука,який нагинав хлібокомбінати. Сорок працівників втратили роботу, а Горохів свій хлібокомбінат. Ще й Ковельський хлібокомбінат на межі банкрутства. Клімчук за рахунок приватних підприємст підкормлює бідних. Пі.Сі. на ВН є совкова цензура...редактор видаляє всі негативні коменти про Клімчука Видаляй, не видаляй, а Клімчук все рівно є безграмотним самодуром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus