USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Власник «Західінкомбанку» продає акції і «вмиває руки»

13 Листопада 2013 15:32
Власник «Західінкомбанку» Арсен Іванющенко прийняв рішення найближчим часом продати акції Західінкомбанку, а також вийти зі стратегічного та операційного управління банком, - повідомляє «UkraNews».

«Вважаю, що тільки це заспокоїть ситуацію, поверне її в робоче русло і дозволить в спокійному режимі допрацювати з боржниками, оскільки забере у них можливість і надалі спекулювати на моєму імені в медіа», - заявив він.

Зі слів Іванющенка, публікації про Західінкомбанк, що з'явилися останнім часом, «містять у собі незліченні брехливі і наклепницькі вигадки, явно вказують на наявність цілеспрямованої інформаційної війни».

«Про справжнє підгрунтя подій, які відбуваються сьогодні усередині банку, про його нових власників, про боротьбу з численними боржниками, які явно кримінальними шляхами вивели з банку гроші, а тепер всіляко втікають від правосуддя. Про представників деяких адміністративних органів, які не виконують свою пряму роботу з наведення порядку у вкрай чутливій галузі. Всі розмови - часто брехливі і образливі - зосереджені суто на спекуляціях навколо мого прізвища і навколо моєї сім'ї. Навіщо мені продовжувати годувати боржників і дозволяти їм спекулювати моїм прізвищем?», - заявив він.

«Для того щоб не допустити банкрутства великого регіонального банку восени 2010 року, ми викупили акції установи. У ній вже тоді працювала санаційна команда. Банк повинен був вижити, а тому ми влили в нього достатньо велику суму реальних грошей, стабілізували фінансову ситуацію на той момент, різко підвищили якість операційного менеджменту, оптимізували витрати і доходи, ретельно сформували нову управлінську команду. Після чого перейшли до вкрай важкої, але і вкрай необхідної претензійної роботи з великою кількістю проблемних боржників, які свого часу були в дуже тісних відносинах з колишнім керівництвом банку і які на 90 % тримають сьогодні у своїх руках банківських боргів», - розповів Іванющенко.

З його слів, робота з боржниками, особливо з тими з них, хто має якісь суттєві адміністративні можливості або прикривається депутатськими мандатами - це завжди дуже складна і копітка юридична робота.

«Ніхто ж не хоче повертати те, що вже вважає своїм. Наголошую, незаконно вважає своїм. Після початку цієї важкої роботи, боржники і розв'язали свою компроматну інформаційну кампанію проти нових власників банку. Вони ж добре розуміють, що тільки так, створивши важкі репутаційні проблеми банку, вони зможуть спробувати втекти від відповідальності і зберегти вкрадене», - вважає Іванющенко.

Він також додав, що боржники будуть покарані, а вкладники обов'язково отримають всі свої виплати.

«Але мені особисто, у зв'язку з відвертою інформаційною війною навколо мого імені, не цікаво більше брати участь у всьому цьому абсурді. Ім'я набагато дорожче», - сказав Іванющенко.

«На мій погляд, неправильно, коли інвестор намагається вирішити чужу проблему, умисно створену попередніми управлінцями, а натомість отримує мерзенні інформаційні удари за мовчазного потурання відповідних адміністративних органів», - заявив він.

«Західінкомбанк - сильний банк і він явно впорається з новими функціональними завданнями», - підсумував Іванющенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Луцк Показати IP 13 Листопада 2013 16:38
Арсен,синок, а ди раньше був ? І звідки ти можеш знати у свої 21 роки, що у банку відбувається, звідки така проінформованість?
Луцк Показати IP 13 Листопада 2013 16:39
А де ти раньше був, Арсен ????
Александр Показати IP 13 Листопада 2013 16:58
Правильно решил. На...оно ему надо? Местный банк местные же и разокрали, пусть местные и разбираются. Только кто эти акции купит? Ну разве что известные местные депутаты и бизнесмены. Так что теперь всем воздастся по их заслугам))
жук Показати IP 13 Листопада 2013 17:50
"александр", а ці нові власники (інвестори) нічого хіба не "відмили" .........самому не смішно ?!! ти подивися як вони жирують і живуть не на 1000грн. в тиждень
Александр до жук Показати IP 13 Листопада 2013 20:37
Если Вас интересует мое мнение, то я вообще сомневаюсь, что он знал о существовании такого банка. Если Вам подарят муравейник где-то в гималайском лесу, в котором муравьи вдруг начали есть друг друга, врядле Вы броситесь им на помощь. Так что Ваш "перевод стрелок" на "инвестора" лишь подтверждает правильность решения последнего.
Рома Показати IP 13 Листопада 2013 19:01
Може в банку накінець появиться нормальний інвестор а не черговий мажор з офшору...
Александр до Рома Показати IP 13 Листопада 2013 20:40
Уверен, на Волыни есть замечательные люди, которые в помощи другим землякам не ограничиваются реконструкцией детских спортивных площадок!
Стас Показати IP 13 Листопада 2013 20:52
А що це "Александр" тут так активно виступає ? Може сам має якесь відношення до банку ?
НБУ Показати IP 13 Листопада 2013 20:57
Зараз будуть банкротити і розпилювати банк
Знаток Показати IP 13 Листопада 2013 21:01
Син Іванющенка - Арсен.Співвласник цього у минулому дуже хорошого банка. Тепер Райтбург Ю.- "права рука чи права нога" Іванющенка, тепер керує "Родовід банком" і його люди ще "опікаються" банком "Даніель". Скиба Г- "солдат" Райтбурга, яка і веде цей банк чи то до "низу" чи то десь у "сторону"....євреї вони і в Африці євреї тому і пишуть самі такі собі статті
Antusemit poganuj до Знаток Показати IP 13 Листопада 2013 21:54
на вашем волынском болоте только жаб выращивать можно а не бизнесом заниматься...
пархатим - бій до Antusemit poganuj Показати IP 13 Листопада 2013 22:07
то їдь в ізраїль
Цікавий Показати IP 13 Листопада 2013 21:02
"Боржники будуть покарані, а люди отримують свої депозити"... Нелюди, якби не ви, то люди давно отримували свої депозити, а не мерли, як мухи в черзі до проклятого банкомата!!!!!
Данко Показати IP 13 Листопада 2013 21:05
Шкода, що продадуть банк і поїдуть звідси такі "хороші" люди
Оля Показати IP 13 Листопада 2013 23:01
....як тільки запахло жареним (ліквідація банку з допомогою обласної ради) то євреї(керівники банка) відразу почали метушитися, рятувати свій зад з допомого своїх працівників (профспілку створили) ...знайома розкая то так смішно ніби у цирку "шапіто" побувала
Александр Показати IP 14 Листопада 2013 07:06
Настоящие свидомые украинцы сразу же абсолютно верно указывают на истинную причину всех их бед, которая четко определяет и указывает их место на международном рынке труда и капитала. Вот если бы еще фамилия была Иванов, можно было бы порассуждать и о москальско-сионистском заговоре, стоя на паперти у церкви, рады и китайского рынка...
Андрій до Александр Показати IP 14 Листопада 2013 16:21
все беды этой несчастной нации в них же самих... истребите друг-друга и живите спокойно ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus