USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь щомісяця втрачає 13 мільйонів

6 Лютого 2014 15:53
Соціально-вразливі верстви населення недоотримують необхідного фінансування. Найближчим часом прогнозують й затримки із виплат зарплат.

Про це повідомили під час науково-експертного круглого столу «Ризики неприйняття бюджету області на 2014-ий рік» сьогодні, 6 лютого, в обласній раді.

«Ми не можемо належно робити виплати матеріальних допомог, виділяти додаткові путівки афганцям і чорнобильцям, фінансувати громадські організації, бо живемо за 1/12 тогорічного бюджету, а це менші суми, ніж мають бути. За таких справ у дитбудинках, інтернатах, лікарнях люди не будуть відчувати себе у теплі й комфортні», - каже заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод.

«Через неприйняття обласного бюджету, 31.1 мільйона гривень не використовується на фінансування соціально-економічних програм. Доки така ситуація триває, то поточні видатки щомісяця менші на 13 мільйонів гривень», - повідомив заступник голови ОДА Едуард Стоєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 6 Лютого 2014 17:50
менше красти треба,отоді всього всім вистачить
до тупої до аяяй Показати IP 6 Лютого 2014 19:53
Що красти? Бюджет не принятий!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus